yaro Opublikowano 1 Czerwca 2007 #1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Właśnie skończyłem urządzanie, zarybianie i w końcu zrobiłem zdjecia swojego zbiorniczka i umieściłem je w galerii, wdzięczny będę za wszelkie uwagi. Co do obsady wiem że jest przerybienie i narazie nie jest to w 100 % dobrze dobrane, narazie jednak to maluchy i z chwilą ich wzrostu powolutku przeprowadzę selekcję. Cytuj
MaciekMalawi Opublikowano 1 Czerwca 2007 #2 Opublikowano 1 Czerwca 2007 a może podasz jakiś link czy coś, bo po wpisaniu twojego nicku nie wyświetlają się żadne zdjęcia ?? Cytuj
danielj Opublikowano 1 Czerwca 2007 #4 Opublikowano 1 Czerwca 2007 No pikny zbiorniczek Yaro Pogratulować A nie myślałeś nad fuellebornami do takiego baniaczka? Pięknie by się prezentowały. Cytuj
yaro Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor #5 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zacytuję: Labeotropheus fuelleborni nie jest pyszczakiem odpowiednim dla początkujących akwarystów. Aby go hodować należy posiadać pewne doświadczenie, a wtedy można obserwować piękno i różnorodność zachowań tego pyszczaka z "nosem". Cytuj
danielj Opublikowano 1 Czerwca 2007 #6 Opublikowano 1 Czerwca 2007 To fakt , ale wystarczy uważać przy żywieniu Troszkę ich hodowałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi