Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt Ci nie ujmuje serca do pyszczaków, ale tym bardziej bedzie Cię bolało, gdy ryby zaczną rosnąć, zaczną się walki o terytorium i bedziesz wyławiał zwłoki... Rownież ryzyko chorób spowodowanych stresem będzie znacznie większe. Lepiej teraz przemyśl zmianę - albo szkła, albo biotopu.

Opublikowano

Czyżby kolejny forumowicz pokroju kolegi Darek48?

To akwarium jest za małe i koniec. Zrozum to i nie próbuj przedstawiać swoich racji. Nie i koniec.

Opublikowano

Zadnych racji nie przestawiam.Rozumiem ze jest za male nie wiedzialem biorac je odkolegi.Co tak sie puszycie wyluzujcie nie tylko Wy podchodzicie powaznie do sprawy aqwa.Nie jestem pokroju nikogo wypraszam sobie i nauczcie sie nie ruwnac w dol.Konsekwentnie odepchneliscie od forum a szkoda.Dzieki facebookowi znalazlem nie daleko kolesia z jeziorkiem malawi dosc duzym i zawiozlem,oddalem mu je i nie musze zagladac do tego nieprzyjaznego forum.Przykro miec do czynienia z takimi nie milymi ludzmi

Opublikowano

Nie milym forum ;] Ale koledzy radza dobrze tobie i chca dobrze dla twoich pysi ktore miales bo te ryby rosna do ok 8-9cm czasami wieksze wiec pomysl trzymac takie rybcie w akwa 60l ;] To jakby ciebie zatrzasnac w kiblu 1x1 m ;)

Opublikowano

To Wy wlasnie wrzuciliscie mnie do jednego worka z pokrojem kogos tam.Takim malym kosztem uratowac,tacy madrzy jestescie a nie wiecie ze w malych zbiornikach malawi karlowacieja i jestem przekonany ze nic by im sie nie stalo.Postanowilem cala sila je oddac bo myslac ze bede musial w przyszlosci prosic o pomoc na tym forum zniechecila mnie dosadnie.I czepcie sie jednego bledu u:ó pokazujac jaka to polszczyzną władacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.