maximusgs Opublikowano 28 Marca 2013 #1 Opublikowano 28 Marca 2013 Na początku może się przedstawię mam na imię Grzegorz mieszkam w okolicy Lubina-Legnicy akwarystyka interesuje się od zawsze tato mnie zaraził a ja to ciągne po dzień dzisiejszy:) Mój wcześniejszy baniak to 250l zieleniak tutaj można go oglądnąć http://www.akwarystyka-miedziowa.pl/250-l-po-lifcie-vt2138.htm . 3y tygodnie temu został sprzedany:sad: Teraz będzie 160x45x55 z sumpem właśnie na niego czekam:) Najprawdopodobniej będzie to malawka nom ale zobaczymy w praniu;) Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuje myślę że nasza współpraca będzie owocowała w wyniki Pozdrawiam Grzegorz!!!
Slawek-meszek Opublikowano 28 Marca 2013 #2 Opublikowano 28 Marca 2013 Witaj Nie ma co się zastanawiać to musi być Malawka:-) Na pewno pomożemy.
slawek gorol Opublikowano 29 Marca 2013 #3 Opublikowano 29 Marca 2013 tylko malawka w razie potrzeby pisz, sam nie zostaniesz
stan Opublikowano 29 Marca 2013 #4 Opublikowano 29 Marca 2013 Nie ma piękniejszych i ryby niż z jeziora Malawi ! Jeżeli nie masz tego baniaka 160x45x55 to zamów sobie szerszy na 60cm. Warto dać szerszy baniak do tego biotopu.
harisimi Opublikowano 29 Marca 2013 #5 Opublikowano 29 Marca 2013 Witamy i liczymy że jednak będzie ta Malawka ... pooglądaj w galerii fotki rybek i zbiorników na prawdę jest na co popatrzeć .
maximusgs Opublikowano 29 Marca 2013 Autor #6 Opublikowano 29 Marca 2013 Nie ma piękniejszych i ryby niż z jeziora Malawi ! Jeżeli nie masz tego baniaka 160x45x55 to zamów sobie szerszy na 60cm. Warto dać szerszy baniak do tego biotopu. No fakt mógł by być szerszy ale taki już był wystawiony na sprzedaż i właściciel z ceny przez to zjechał maxymalnie za szkło 160x45x55 z kominem dwoma otworami i z sumpem 100l zapłaciłem 440zł Raczej na pewno będzie to malawka lub coś w tym stylu:D Dziękuje za miłe przyjęcie do waszego grona:)
stan Opublikowano 29 Marca 2013 #7 Opublikowano 29 Marca 2013 No to fakt cena zajefajna za to akwarium ! Dawaj malawkę :-) nawet sie nie zastanawiaj !!!
Rekomendowane odpowiedzi