Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak 627 raz stukasz komuś nie łącz skrajnych preferencji pokarmowych, piszesz walczysz jak mrówkojad z upartym termitem i na koniec ludek z uśmiechem oświadcza ... kupiłem yellow i demasoni to odchodzisz od kompa walisz baranka w najbliższe drzwi padasz i przez pewien czas widzisz szarość

Własnie dlatego trzeba ciągnąć i rozwijać takie tematy jak meszka ! W nich można poczytać wartościowe posty wiele wnoszące dla tych co chcą czytać i najważniejsze słuchać. Tych co są nie reformowalni musimy przekonywać po mimo wielu porażek, oni zawsze się będą brali ,a w doświadczonych i uznanych usera powinna być siła do pisania kolejnych postów prowadzących do zmian w ich mentalności. Sam jeżeli mam możliwości i jakąś wiedzę szczątkową sam staram się przekonywać niereformowalnych to zmiany poglądu co do obsady.

Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkim (m.in - meszek, zbigniew,harasimi) dzięki którym powiększyłem swoją wiedzę na temat malawi, budowy narurowca itp. i stworzenia mojego ukochanego malawi x 2.

Pozdrawiam i biorę się o porządny opis mojego akwarium i jego powstania.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Stan gratuluję że odebrałeś post mój w ten sposób w jakim był w zamierzeniu - gratuluję podniesienia rękawicy.

A skoro inni wezmą się do "roboty" to i ja obiecuję coś pokazać ;)