Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja chce wycieczki za granice. nie chodzi o to co my chcemy, tylko o to co mozecie nam zaproponowac. I to co nam dacie wcale nie musi byc materialne. Tylko wy klubowicze wiecie co mozecie nam zaoferowac. Co zyskamy. Podejmowanie decyzji? Jakies wieksze prawa niz inni forumowicze? Nie wiem. Po prostu powiedzcie konkretnie co nam da wstapienie do klubu.

Dostałeś wiecej niż wycieczka za granicę.

Dostałeś wiedzę za darmo.

Opublikowano

Widzę że dyskusja znowu schodzi na temat coś za jakąś kasę.Wydaję mi się że klub powinien ograniczyć dostęp do treści ogólnie już dostępnych na serwisie.Nie może to być forum bo jak wtedy zachęcić ludzi do zakładania zbiorników z biotopem Malawi.Moim skromnym zdaniem już coś takiego jak zloty to już powinny być zastrzeżone dla klubowiczów.To taka moja osobista dygresja.

Powiem wam tylko jedno:

Czy w chwili obecnej wyobrażacie sobie sytuację że Klub Malawi musi zakończyć swoją działalność z braku funduszy?

Wyobrażacie sobie że ten serwis przestaje istnieć?

Odpowiedzcie sobie tak w głębi duszy na spokojnie

Opublikowano

W tym temacie IMHO chodzi o określenie wysokości składki, przy której więcej osób zdecyduje się wspomóc klub, nie tylko materialnie ale może i pracą na rzecz popularyzacji "naszego" biotopu.

Opublikowano

Proponuję zbieranie na tacę (chociaż u nas raczej do szklanej kuli po bojowniku) raz w miesiącu.Każdy da co łaska zgodnie z własnym sumieniem :) A tak na poważnie to widzę,że dyskusja stała się jałowa i chyba wszyscy zainteresowani się wypowiedzieli.Pora na podsumowanie wyników.

Opublikowano
Powiem wam tylko jedno:

Czy w chwili obecnej wyobrażacie sobie sytuację że Klub Malawi musi zakończyć swoją działalność z braku funduszy?

Wyobrażacie sobie że ten serwis przestaje istnieć?

Odpowiedzcie sobie tak w głębi duszy na spokojnie

Na pewno nie pamiętasz czasów kiedy ta zabawa nie była finansowana ze składek a skupiała wyłącznie entuzjastów którzy wszystko robili włansym sumptem a mimo to członków klubu było kilkakrotnie więcej niż teraz.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.