Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zapanowała moda na wypisywanie pod postem zdań typu:

Wysłane za pomocą LG L9 czy Poczty Polskiej.

Tapatalk generuje to automatycznie ale nie korzystający z niego wpisują to ręcznie chcąc chyba się pochwalić, że piszą ze smartfona.Ja piszę 90% postów ze smartfona i nie widzę potrzeby się tym chwalić pod każdym postem.Bardzo dużo ludzi ma smartfony, to już nie jest coś niebywałego.

Także przestańcie się zachowywać jak nastolatki i nie zaśmiecajcie forum spamem.

Dziękuję.

Opublikowano
przypominam, ze na tym forum nie ma obowiazku uzywania polskich znakow

Nie ma obowiązku?? czy jest gdzieś taki zapis:-)??

A i dobrze że został poruszony temat spamów na forum. Nie którzy jeszcze w stopce mają spama. Może czas z tym coś zrobić. Jak wszyscy to wszyscy.

Opublikowano
przypominam, ze na tym forum nie ma obowiazku uzywania polskich znakow

I tu się mylisz Sławku

1.W wypowiedziach należy stosować się do zasad pisowni, ortografii i interpunkcji. Moderator może usunąć lub zablokować post jeżeli jest on napisany w sposób uniemożliwiający zrozumienie lub rażąco łamie zasady poprawnej pisowni.

http://forum.klub-malawi.pl/regulamin-forum-t15922.html?&highlight=regulamin+forum

------------------

Tak na marginesie to przydałoby się zaktualizować punkt 5, no i zrobić odsyłacz do regulaminu na "belce głównej" np. obok FAQ.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Witam. Wypowiem się w temacie bo bezpośrednio dotyczy to też mnie. Pisze za pomocą Tapatalka również około 80% postów. Uważam że jest to zajefajny programik dzięki któremu jestem zawsze na bieżąco. Nigdy nie podchodziłem do przypisu generowanego przez ten program jako forma kozactwa. Mam najtańszego smartfona jaki tylko jest na rynku i nie obwieszczam wszystkim o rany jaki jestem cool. Na żadnym forum nie spotkałem się z tezą że przypis jest formą spamu a tym bardziej z żądaniem/prośbą usunięcia go. Jeżeli jednak przypis generowany przez Tapatalka razi czyjeś uczucia czy szeroko pojęty brak spójności i ładu w moich postach to mogę go usunąć. Nigdy się nad nim nie zastanawiałem. A już napewno nie kozaczę telefonem. Panowie te czasy dawno minęły.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Taki jest zapis w regulaminie KM. A polskie znaki to jest ortografia.

Korzystanie z Forum:

1.W wypowiedziach należy stosować się do zasad pisowni, ortografii i interpunkcji. Moderator może usunąć lub zablokować post jeżeli jest on napisany w sposób uniemożliwiający zrozumienie lub rażąco łamie zasady poprawnej pisowni.

Panowie Modowie co z tymi spamami??

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.