Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauważyłem ostatnio że, coraz więcej osób pisząc na forum nie używa polskich znaków :(. Sam jestem zdania że to nie forum o języku polskim i nie jest to najważniejsze. Rozumiem również że, część osób pisze z komórki - choć dla chcącego nic trudnego - , czy też przebywa za granicą i ma problemy ze zmianą języka w komputerze.

Ale litości jeśli możecie nie zmuszajcie nas do TEGO

[ame]

[/ame]
Opublikowano

W zupelności sie z toba zgadzam:D Ja osobiście umieścilem prośbe o wybaczenie w podpisie. Kupilem tablet z klawiatura w etui i w tej nie ma prawego altu. Caly czas nad tym pracuje i juz nawet znalazlem rozwiazanie zeby móc pisać polskie znaki lewym altem , tylko na razie brak czasu na przeróbki.

Tez mnie to kole w oczy, ale póki co moge jedynie przeprosić.

Opublikowano

Potwierdzam. Jest błąd i jest automatycznie ostrzeżenie admina + poprawa błędów na czerwono. A co, niech się forumowicz wstydzi. Sam pisze z telefonu i jak widać można pisać po POLSKU.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Eliot, wybacz, ale sami pozwalacie na pisanie jak si chce.
Do tej pory były to sporadyczne wypadki które po zwróceniu uwagi były poprawiane, lub w sensowny sposób wytłumaczone, ale ostatnio to się zrobił wysyp "dzieci gg".

automatycznie ostrzeżenie admina + poprawa błędów na czerwono.
U nas takowej automatyki nie ma a poprawić ręcznie sorki ale nie zamierzam. Jedyne wyjście to zamykanie tematów, ale zaraz podniesie się larum że, moderatorzy to zło wcielone, cenzorzy, itp. pierdoły.

Ja osobiście postanowiłem że, nie będę odpowiadał na takie posty do czego i innych namawiam.

Opublikowano

Wiesz Eljot, oni to chyba robią ręcznie, bo zawsze pod postem zostawiany jest zpersonalizowany komentarz wraz z podpisem admina. Nie mówię że zawsze, ale u tych co łamią zasady pisowni nagminnie.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Tak dla przypomnienia to był mój apel a nie temat do dyskusji, zapomniałem go od razu zamknąć co niezwłocznie teraz czynię :)

Sorry ale wszystkie dalsze komentarze w tym temacie będę usuwał, osoby chętne do wypowiadania się w podobnym temacie proszę o założenie swoich wątków.

Temat został zamknięty przez założyciela.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.