chlodnica Opublikowano 15 Stycznia 2013 #11 Opublikowano 15 Stycznia 2013 To już musisz sam wyczuć. oj Marku...Drugi raz w krótkim czasie pomyliłeś płeć...Balbina to dziewczyna..
marek_z_81 Opublikowano 15 Stycznia 2013 #12 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kurczę najmocniej przepraszam Balbinko:D to przez to, że nie czytam nicków tylko poznaję przez avatar np. Ciebie chłodnica przez chłodnicę Co do głodówek to niektórzy wcale ich nie stosują np. ja chyba, że gdzieś wyjeżdżam to wolę w ogóle nie karmić niż powierzyć opiekę komuś innemu, w razie czego mają glony i świderki.
balbinka92 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor #13 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Heh, nie szkodzi a ile czasu może taka "wymuszona" głodówka trwać?? Przepraszam za tyle pytań ale jestem początkująca i nie chciałabym zrobić im krzywdy
marek_z_81 Opublikowano 16 Stycznia 2013 #14 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nigdy nie sprawdzałem, ale jak mnie nie ma 1tydz. to nawet nie schudną, ale jak na dłużej to robię gotowe porcje do woreczków i proszę kogoś co by co 2;3 dni wrzucił jedną porcję.
balbinka92 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor #15 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wow Odpoorne bestie. He he
Rekomendowane odpowiedzi