krzysiekkk Opublikowano 13 Stycznia 2013 #1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam. Slyszal ktos o tych pokarmach? http://www.azoo.pl/pl,9,5,177,produkty-akwarystyka-slodkowodna-pokarmy-9in1-i-inne-spirulina-flake.html I czy to dobre pokarmy?
dzidek1985 Opublikowano 13 Stycznia 2013 #2 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jest już parę postów na ten temat wystarczy poszperać! Ale z tego co kojażę to bardzo chwalą te pokarmy, ale ja nie mam więc się nie wypowiadam. Wysłane z mojego Galaxy S III, za pomocą Tapatalk'a
pablojogi Opublikowano 13 Stycznia 2013 #3 Opublikowano 13 Stycznia 2013 a ja zamierzam kupić ale dopiero jak o nich poczytam, ponoć super na wybarwienie ryb:-) Temat zdublowany, zapraszam do wyszukiwarki. zamykam
nabe Opublikowano 15 Stycznia 2013 #4 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jak zwykle bywa, pokarm zawiera jakąś tajną recepturę, jednocześnie opartej na chińskiej medycynie naturalnej i blabla. Nie wiadomo jak oddzielić marketing od prawdy. I nie chcę tu niczego dyskredytować, po prostu to jest relatywna nowość a efekty można oceniać po dłuższym czasie karmienia i najlepiej mając porównanie z czymś innym. Pokarm bardzo chętnie zjadany przez ryby.Próbki są do dostania na imprezach zoologicznych.
Rekomendowane odpowiedzi