Jarosław Woźniak Opublikowano 19 Marca 2013 #11 Opublikowano 19 Marca 2013 Witaj Super dwa szkiełka (szczególnie Tanga-fajny litraż).Jeśli mogę coś zasugerować,to wystrój w malawce szpecą te płaskie dachówki. Powodzenia:)i pozdrawiam
Perez666 Opublikowano 19 Marca 2013 #12 Opublikowano 19 Marca 2013 Pytania o obsadę zadaj w odpowiednim dziale.Tutaj tylko się witamy.
goldi85 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor #13 Opublikowano 19 Marca 2013 Trochę to nie na miejscu, że pokasowałeś posty moje i innych osób, które je tu zamieściły. Jeżeli jest to miejsce gdzie się witamy powinno się nazywać przywitania, a nie przestaw się i swoje akwarium, gdyż automatycznie wtedy pisze się coś więcej o swoim zbiorniku i zaczyna się rozmowa... Nie zauważyłem takiego wątku nigdzie więc jest to normalne, że odbyło się to tutaj. Zresztą widzę, że większość również prowadzi debaty po kilka stron i ich posty nie zostały usunięte. Może warto pomyśleć o takim miejscu gdzie można by było porozmawiać o wszystkim w swoim baniaku i nie martwić się, że posty zostaną usunięte. Nie odbierz tego jako formę ataku, po prostu wyraziłem co myślę...
eljot Opublikowano 19 Marca 2013 #14 Opublikowano 19 Marca 2013 Może warto pomyśleć o takim miejscu gdzie można by było porozmawiać o wszystkim w swoim baniaku i nie martwić się, że posty zostaną usunięte. Jest takie miejsce http://forum.klub-malawi.pl/podstawy-f142.html
goldi85 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor #15 Opublikowano 19 Marca 2013 Dzięki i sorki, mój błąd Nie sprawdziłem dokładnie tego działu. Myślałem, że to inne podstawy, nie podstawy powstawania zbiorników Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi