don_kamilo Opublikowano 29 Grudnia 2012 #1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam, zastanawiam się nad zakupem ryb z hodowli Grota Augustów http://allegro.pl/super-ryby-aulonocara-pyszczak-pyszczaki-malawi-i2906502059.html czy ktoś z was kupował tam ryby?
ryrek Opublikowano 29 Grudnia 2012 #2 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam kupowałem u niego aulonki fire fish,był to luty paczka swietnie zapakowana gdyby kurier nie zawalił doszły by na czas,troche sie spóznił i 3 ryby ledwo dyszały w koncu zdechły Ale gosciu spoko zwrocił za rybki kase inne czuły sie ok Polecam allegrowicza
kula Opublikowano 29 Grudnia 2012 #3 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam jakieś półtora roku temu brałem od niego 20aulonkek. Wszystkie dojechały całe i zdrowe, jeszcze mi dorzucił jedna w gratisie. Jak najbardziej polecam kolego!
stan Opublikowano 29 Grudnia 2012 #4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 kula ,a jak kolory tych auloncar po półtora roku , dalej są ok czy rybki wybladły ?
kula Opublikowano 29 Grudnia 2012 #5 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ponad pół roku temu zaczeły się wybarwiać samce i są piękne póki co nie zaobserwowałem ubytku koloru jedynie jego przyrost.
ryrek Opublikowano 29 Grudnia 2012 #6 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Moje takze juz jak były młode miały jakies 4 do 5 cm,ladnie wybarwione juz było widac który samiec i samica,wziąłem 10 sztuk z kolega na spółke i dał tez chyba 4 sztuki gratis Polecał karmic pokarmem astacolor,na poczatku tak robiłem,teraz juz nie i dalej rybki ładne
don_kamilo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor #7 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzięki koledzy za odpowiedzi, jeszcze pomyślę ale pewnie na te się zdecyduje bo zastanawiała mnie przesyłka jak wygląda u niego u mnie w okolicy nie ma gdzie kupić porządnych ryb, po sklepach z tego co oglądałem to wszystko takie bastardy i tak zmieszane że się nóż otwiera w kieszeni
szav Opublikowano 12 Lutego 2013 #8 Opublikowano 12 Lutego 2013 Odwiedziłem po drodze tą hodowle i powiem, że jeszcze tam wrócę. Pełen profesjonalizm, pomocna dłoń, fachowe doradztwo bardzo miła atmosfera. Ryby piervej sort, gdybym mógł kupiłbym wszystko. Polecam szczerze tą hodowle, Pan ma również inne cukiereczki bardzo trudno dostępne na rynku no i jak na razie nie na sprzedaż. Naprawdę wiele serca widać w jego rybach, efekt jest piorunujący. Oczywiście z pustymi rękoma nie wyjechałem- po prostu się nie da.
piter84 Opublikowano 21 Grudnia 2013 #9 Opublikowano 21 Grudnia 2013 witam, czy ktos zna dokladny adres do tego sklepu w Augustowie. pozdrawiam i dziekuje.
szav Opublikowano 21 Grudnia 2013 #10 Opublikowano 21 Grudnia 2013 http://allegro.pl/super-ryby-aulonocara-mbuna-pyszczak-pyszczaki-i3794661943.html Tu masz link do kontaktu z hodowca, zadzwon do niego a na pewno tobie pomoze dojechać.
Rekomendowane odpowiedzi