kowal Opublikowano 29 Grudnia 2012 #1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Proszę o pomoc w doborze pokarmu dla tych dwóch gatunków tz.pokarm podstawowy i coś na wybarwienie.Pozdrawiam.
Lunarii Opublikowano 29 Grudnia 2012 #2 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Proszę o pomoc w doborze pokarmu dla tych dwóch gatunków tz.pokarm podstawowy i coś na wybarwienie.Pozdrawiam. Dieta uniwersalna z lekkim akcentem na zieleń. Proponuje napisać do Tan-Mal na forum jest temat o gratisowe próbki. Wersja dobra: 2x Tropical Spirulina Forte 36% 2x Hikari Cichlid Stample 1x kuchnia domowa (np. szpinak, sałata, ogórek) 1x Mrożonka 1x dzien na skrobanie glona w akwarium Wersja poniekąd lepsza: 2x Osi Spirulina Flakes 1x kuchnia domowa (np. szpinak, sałata, ogórek) 2x Nature Food Color Premium 1x żywy pokarm (np wodzień) 1x dzien na skrobanie glona w akwarium Wersja przerost formy nad treścią: 2x Osi Spirulina Flakes 1x Nature Food Premium Cichlid 1x Cyclop-Eeze Flakes 1x kuchnia domowa (np. szpinak, sałata, ogórek) 1x żywy pokarm (np. wodzień) 1x dzien na skrobanie glona w akwarium
kowal Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor #3 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Co to znaczy np. 2x Tropical Spirulina Forte 36%
Lunarii Opublikowano 29 Grudnia 2012 #4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Co to znaczy np. 2x Tropical Spirulina Forte 36% Jeżeli nie uda Ci samemu na to wpaść to ja nie jestem w stanie Ci pomóc.
zdrowy_zab Opublikowano 29 Grudnia 2012 #6 Opublikowano 29 Grudnia 2012 2x - 2 razy 2x dziennie - 2 razy dziennnie 3x dziennie - 3x dziennie 1
Lunarii Opublikowano 29 Grudnia 2012 #7 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zab albo sie draznisz albo ja pisze niezrozumiale. Chodzi o ilosc karmien w tygodniu jeden typ pokarmu dziennie najlepiej w kilku mniejszych karmieniach. kolejnosc przypadkowa poza dniem glodowki (po mrozonce i zywym pokarmie). Uprzedzajac durme pytania oczywiscie nie ma obowiazku podawania tylko jednego tupu pokarmu dziennie te livzby podaja sugestie tygodniowego zywienia. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
bebok40 Opublikowano 3 Stycznia 2013 #8 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Czy jednodniowa głodówka w skali tygodnia jest koniecznością czy to dla kondycji ryb i czystości akwarium ?
zdrowy_zab Opublikowano 3 Stycznia 2013 #9 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie jest konieczna, ale jest do dobra rzecz.
kowal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor #10 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Mam zamiar kupić pokarm Hikari Cichlid Staple .Nie wiem tylko w jakiej odmianie-mini czy baby.Pyszczaki saulosi ok.3-4 cm.Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi