Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pablojogi tyle że nie wiem czemu nie mogę wysłać do ciebie wiadomość pw na forum masz coś zablokowane że nie chcesz odbierać wiadomości.

Masz przecież moje gg wiec pisz na gg jestem często dostępny.

Pozdrawiam

--

Pod koniec maja bedę w Olsztynie przejazdem na Kortowiadę :D :D :D to wracając, zajrzę do tego sklepu. Mam nadzieję, że kilka flavusów się ostanie ;)

Flavusy ma piękne ale z tego co dziś widziałem to już mało zostało.Ale chyba ma coś jeszcze przylecieć z Niemiec.Najlepiej kontaktować się i rezerwować.

Opublikowano

Kolego sam do końca nie wiesz co masz w zbiorniku , nazwy podanych gatunków pobrane z kosmosu a mnie krytykujesz? Ja tu stwierdzam tylko fakty..

Opublikowano

Wiesz wiem bardzo dobrze co mam w zbiorniku.

Nazwy dokładne ryb proszę kontaktować się z właścicielem on pisze tylko z grubsza bo nie ma czasu bawić się w ogłoszenia.

Wiesz tak powiem pilnuj swoich ryb.Jak jest konkurencja i sprowadza ktoś ryby ładne i tańsze od twoich to nie znaczy że trzeba go od razu krytykować.Masz jakieś wątki dzwoń do sprzedawcy i sobie rozmawiaj.

Pozdrawiam

Adrian

Opublikowano

Nazwy dokładne ryb proszę kontaktować się z właścicielem on pisze tylko z grubsza bo nie ma czasu bawić się w ogłoszenia.

Pozdrawiam

Adrian

z grubsza to mbuna zeruje na glonach ,skoro nie ma czasu na dokladne nazewnictwo ryb albo wymysla nazwy wlasne to jak sie ma do profesjonalnego podejscia? jak mozna takiego hodowce traktowac powaznie?

Opublikowano

Na miejscu ci każdą nazwę powie dokładnie lub jak przedzwonisz.

Przy wystawianiu się w to nie bawi bo nie ma czasu.

Ma oprócz malawi dużo zbiorników morskich w sklepie jak i w domu przy których trzeba na prawdę dużo chodzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.