Skocz do zawartości

3D projekt akwarium 400l netto - google sketchup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostanie posolone jak odłożę 2x tyle ile zakładam że mi będzie potrzebne na start :P

czyli może nie koniecznie już po roku :P

--

nie ma co się oszukiwać i nie ma co ściemniać, przyznaję, czerpię największą przyjemność z zakładania akwariów :P od dzisiaj będę stawiał sprawy jasno ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile Ciebie wyniesie cały projekt? Liczyłeś? Oczywiście czysto teoretycznie bo jak wiadomo zawsze trzeba coś dołożyć podczas realizowania projektu.

No i co planujesz za sprzęt, ile skały i co z obsadą?

Opublikowano

Jeśli pytasz o demasonarium to niewiele bo prawie wszystko mam. Natomiast morskie? Jest taki ciekawy wzór do obliczenia ceny. Ale wchodzimy na kwoty o których się nie rozmawia w necie. ;)

Opublikowano

Chodzi mi oczywiście o solankę. Sam mam ochotę założyć ok 500l, a raczej zbieram informację(PLN) co, jak i za ile. Szczerze mówiąc trochę PLN-ów pójdzie. No ale ile frajdy przy zakładaniu i podziwianiu.;)

A obliczałeś koszty utrzymania takiego baniak? Oczywiście teoretycznie bo wszystko zależne od posiadanego sprzętu.

Opublikowano
koło dwóch stów wyjdzie

Ja jak liczyłem to mi wyszło ok 250pln. Szkoda że założenie bania jest tak masakrycznie drogie:evil:. No ale nic się nie poradzi trzeba zbierać.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.