michal50cent Opublikowano 6 Grudnia 2012 #1 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam,posiadam wyzej wymienione pyski.Do tej pory karmilem je tylko suchymi karmami i raz w tyg.lub zadziej dostawaly mrozonego solowca.Dawalem tak malo miecha bo czytalem,ze to roslinozercy.Zauwazylem,ze bardzo slabo mi rosna.Az przeczytalem gdzies ze to pyski wszystkozerne.Nie wiem juz kogo sluchac.Mam nadzie,ze wreszcie zaczna normalnie mi rosnac.Ostatnio zwiekszylem porcje miesna do 1xdziennie mrozony solowiec i wodzien +sucha karma w postaci -Spirulina super forte -Tropical Malawi -Tetra pro color -Hikari cichlid exel -Malawi min -wlasnej roboty malawi mix-2-3xtyg. Co o tym sadzicie???Wystarczy taka ilosc miesa czy za malo???? Pozdrowki
michal50cent Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor #2 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nikt nie pomoze?????Szukalem na forum,sa podobne obasdy, ale o Pseudotropheus acei nic nie znalazlem,wiec zalozylem nowy watek.Jesli zapytalem w zlym miejscu to przepraszam,jestem nowy!
nabe Opublikowano 9 Grudnia 2012 #3 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Acei w naturze żeruje na glonach porastających korzenie i powalone drzewa przy brzegu.
michal50cent Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor #4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ale to bardziej roslinozerca czy wszystkozerca?
Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2012 #5 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Acei w naturze żeruje na glonach porastających korzenie Roślinożerca
Slawek-meszek Opublikowano 9 Grudnia 2012 #6 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Roślinożerca Wszystkożerca jeżeli chodzi o ścisłość, a dokładnie peryfitonzerny
Maciej Opublikowano 9 Grudnia 2012 #7 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Widzisz meszek człowiek uczy się całe życie Do dnia dzisiejszego byłem przekonany, że Acei to stricte roślinożerca... Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi