Perez666 Opublikowano 22 Stycznia 2013 #81 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Sump do tak małego baniaka? Po co? Z rurami też przesadziłeś
esku Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor #82 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Teraz się będę musiał napocić żeby te rurki wszystkie schować. W sumie dwa wyjścia. Albo mieszanina kamieni,korzeni i roślin, albo tło z cr
don_kamilo Opublikowano 22 Stycznia 2013 #83 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Teraz sie bede musial napocic zeby te rurki wszystkie schowsc. w sumie dwa wyjscia. Albo mieszanina kamieni,korzeni i roslin, albo tlo z cr Tło? Po umiejscowieniu sądziłem że to będzie 2 stronny baniaczek Korzenie w malawi? Feee....
Perez666 Opublikowano 22 Stycznia 2013 #84 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Korzenie w malawi? Feee.... Zależy w jakim substracie...
Damian87 Opublikowano 22 Stycznia 2013 #85 Opublikowano 22 Stycznia 2013 niektorym sie podobaja a innym nie
esku Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor #86 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tło? Po umiejscowieniu sądziłem że to będzie 2 stronny baniaczek Tak, będzie z 3 stron widoczny. Tło żeby schować rurki przy ścianie. Korzenie w malawi? Feee.... Korzenie by były właśnie w tamtym miejscu odsadzone microzorium i anubiasem. Do tego Kamienie. Edit. Zamkniecie prac hydraulicznych Ja pod szafką - mieszcze się Krótka deszczownia i wstępne ustawienie rurek No i zaworki i przyłącza. Także temat orurowania został zamknięty.
don_kamilo Opublikowano 23 Stycznia 2013 #87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 No to mnie zaciekawiłeś czekam na ciąg dalszy
pablojogi Opublikowano 23 Stycznia 2013 #88 Opublikowano 23 Stycznia 2013 esku to powodzenia przy dalszych pracach i późniejszej obsadzie akwa:-)
firefighter1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 #89 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak masz ułożony plan w głowie tak jak te rurki to może być ciekawie. Porządek oczywiście robi wrażenie i z racji nietypowego rozwiązania Nas to ciekawi. Czekamy na dalsze fotorelacje i trzymamy kciuki .
esku Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor #90 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie chciałem puszczać tych rurek góra bo by było widać je na szkle a akwarium nie będzie przykryte i raczej korony nie będzie miało. Wiec by te rurki przez długość by były strasznie widoczne. Dlatego pomysł że pod piachem. Mam nadzieje że uda się zbudować taką konstrukcje że jak ktoś spojrzy na całość to nie zauważy całego "systemu".
Rekomendowane odpowiedzi