CoolPhone Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor #21 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Odkopałeś dinozaura:P No cóż... Postaram się skołować jakiś dobry aparat i pstryknąć jakieś godne zdjęcie. Faktycznie, upłynął ponad rok od tamtej foty. Acei zjadły nurzańca, skały obrosły glonami i ogólnie ryby też wyrosły. Jedyne co mogę teraz pokazać w miarę aktualnego to tarło moich Demasoni - wiele baniaka w nim nie zobaczysz^^ Na więcej karzę sobie jeszcze trochę poczekać.
szwagier1983 Opublikowano 6 Stycznia 2016 #22 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Baniaczek całkiem zacny a tak przy okazji to witam sąsiada;)
CoolPhone Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor #23 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Hehe, no witam Od tamtej pory wiele się zmieniło... Łza się w oczach kręci. Widzę, że foty już się straciły więc wrzucam dla potomnych to co mamy w galerii z tamtego okresu.
crav Opublikowano 6 Stycznia 2016 #24 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pamiętam ten kalendarz z tą fotka.. Super 1
stan Opublikowano 6 Stycznia 2016 #25 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jak pierwszy raz to zobaczyłem to z podziwu nie mogłem wyjść. I do tej pory to jeden z najładniejszych akwa w naszym klubie. 1
JemioloSeba Opublikowano 6 Stycznia 2016 #26 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Skoro poruszyliście już tak stary temat to może Coolphone zapodaj jakąś aktualną fotkę... taką bardzo aktualną
CoolPhone Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor #27 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Po podmiance jak przeczyszczę szybę to coś pstryknę i wrzucę. Takie najaktualniejsze. Temat odżył po 3 latach hehe
CoolPhone Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor #29 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Mordowałem się dzisiaj kitowym szkiełkiem i to co uzyskałem najlepszego wrzuciłem do galerii. Coś tam widać ;]
Rekomendowane odpowiedzi