kula Opublikowano 24 Listopada 2012 #1 Opublikowano 24 Listopada 2012 aulonocara red net aulonocara fire fish albino aulonocara steveni hongi cynotilapia afra axelrodi cynotilapia afra pulpican cynotilapia afra red top likoma cynotilapia afra cobwe cyrtocara moori dimidiochromis compressiceps labidochromis freibergi labidochromis mbamba labidochromis hongi (red top) melanochromis interruptus melanochromis chipokae melanochromis auratus melanochromis cyaneorhabdos-maingano mailandia estherae red red pseudotropheus williamsi blue lips seudotropheus acei pseudotropheus saulosi pseudotropheus saulosi coral pseudotropheus elongatus mpanga pseudotropheus elongatus chewere pseudotropheus elongatus neon spot pseudotropheus socolofi albino iodotropheus sprengerae Ryby dostępne na miejscu. Starogard Gdański ul.Parkowa 4 Pozdrawiam i polecam;)
Maciek Opublikowano 24 Listopada 2012 #2 Opublikowano 24 Listopada 2012 A jakieś szczegóły, coś więcej na temat sklepu, nie wszyscy są z twoich stron...
bandzior85 Opublikowano 21 Stycznia 2013 #3 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Sklep otwarty cały tydzień do godz 20. (niedziela do 18 ) Ceny ok, obsługa też spoko chociaż wiedza odbiega trochę od wiedzy na forum jakiś czas temu z akwarium sklepowego ozdobnego wyrzucili paletki a na ich miejsce wpuścili różne gat pielęgnic Widok był naprawdę fajny, w życiu nie widziałem tak pięknych pielęgnic jak co poniektóre. Teraz już tak nie powala jak na początku bo te najfajniejsze rybki chyba znalazły nowe domki. Ogólnie bardzo fajny sklep.
piotriola Opublikowano 10 Lutego 2013 #4 Opublikowano 10 Lutego 2013 Bywałem w wielu sklepach zoologicznych w pomorskim, ogólnie lipa. Zawitałem do Starogardu Gd. na ul Parkową ,faktycznie spory wybór pyszczaków , ciekawy sklepik .Byłem też zoo Galeria Kociewska
bandzior85 Opublikowano 27 Lutego 2013 #5 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zoo Bajka w Galerii Kociewskiej cenami zwalają z nóg, masakra jakaś a i wybór pyszczaków jest bardzo słaby z tego co pamiętam bo już długo tam nie byłem
flaczak Opublikowano 25 Marca 2013 #6 Opublikowano 25 Marca 2013 A może ma ktoś do niech jakiś tel żeby się skontaktować?
kula Opublikowano 27 Marca 2013 Autor #8 Opublikowano 27 Marca 2013 numer do sklepu kolego to 795 443 654. Ostatnio dostali piekne aulonocary calico/ob 8-12cm jak dla forumowiczów samce 20 samice 15 przy wieksze ilości oczywiście rabat;]
Rekomendowane odpowiedzi