firefighter1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor #11 Opublikowano 24 Stycznia 2013 wygląda niemal jak z tłem Tak, z tym, że jak było wcześniej tło to było lekkie lustro, a teraz jest ciemno jak w d..ługim tunelu , nie ma odbić. Oraz jak jestem w kuchni -druga strona- to Pyski jak gęsi przy korycie czekają żeby je nakarmić wcześniej musiały być czujne na pojawianie się jedzenia, a teraz żebrzą przy szybie, a kot na dole przy miskach i wejdź tu teraz do kuchni .
gregor Opublikowano 24 Stycznia 2013 #12 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wcześniej było lekkie lustro? może po bokach było bo na tyle miałeś pcv;) dlatego napisałem,że wygląda niemal jak z tłem,bo teraz na fotce na tylnej szybie trochę odbija;)
firefighter1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor #13 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Przedtem odbijało bardziej, tłem były drzwiczki z pleksi pomalowane czarną farbą do hamulców. Poza tym było widać, że jest jakieś tło, teraz jest czerń naturalna-nicość, żeby było lepiej to tylko musiałbym szybę usunąć .
Rekomendowane odpowiedzi