Maciek Opublikowano 20 Listopada 2012 #1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Czy to prawda że Afry cobue nie skubią glonów ze skał, co najwyżej przekopują piasek w podłożu w poszukiwaniu żarełka?
Slawek-meszek Opublikowano 20 Listopada 2012 #2 Opublikowano 20 Listopada 2012 Macku nasz kolega Harasimi opisał bardzo ladnie dietę aferki. http://forum.klub-malawi.pl/zestaw-afry-cobwe-t19738.html
Maciek Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor #3 Opublikowano 20 Listopada 2012 No właśnie Kolega Harasimi, a ja dumałem gdzie ja o tym słyszałem , zapytałem bo dziś zauważyłem że jednak wcinają ze skałek aż miło poniżej krótki filmik pokazujący te zjawisko...
Raffy Opublikowano 20 Listopada 2012 #4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak dla mnie, to coś miało może dziadka C. afry cobue, ale nią na pewno nie jest :/
Maciek Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor #5 Opublikowano 20 Listopada 2012 a po czym wnosisz? albo lepiej napisz do dr.Pawlaka że że buble sprzedaje jeżeli masz pewność
Raffy Opublikowano 20 Listopada 2012 #6 Opublikowano 20 Listopada 2012 Po budowie i zachowaniu, prawdziwe cobue ma pysk wniesiony ku górze. Mam małe stadko cobue, afra tak się nie zachowuje. Dodatkowo ten pyszczak jest za bardzo wydłużony jak na cobue :/
Maciek Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor #7 Opublikowano 20 Listopada 2012 bo to może być dominująca samica pomyślałeś, poza tym naprawde nie wydaje mi się żeby to było coś innego, ale ok a co powiesz o tym
Damian87 Opublikowano 20 Listopada 2012 #8 Opublikowano 20 Listopada 2012 jak ty to zrobiles ze masz taka zielen? moje tez podskubuja czasem ale krasnale niestety zaczynalo fajnie rosnac i nagle stop
Post_Mortem Opublikowano 21 Listopada 2012 #9 Opublikowano 21 Listopada 2012 Nie chcę wprowadzać zamętu, ale te Twoje rybki Maćku też mi nie wyglądają na C. afra Cobue. Tak jak kolega Raffy zauważył - trochę inna budowa ciała i pyska. Jak się zmotywuję to porobię trochę fotek swojej afrze i wrzucę do wątku. Jak duże są te Twoje rybki ?
Raffy Opublikowano 21 Listopada 2012 #10 Opublikowano 21 Listopada 2012 Wielkość nie ma znaczenia, wszystkie małe afry są już krępe i "dostojnie" zbudowane
Rekomendowane odpowiedzi