eljot Opublikowano 8 Listopada 2012 #21 Opublikowano 8 Listopada 2012 Usunąłem OT proszę ew. dyskusje kontynuować na PW
Lunarii Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor #22 Opublikowano 8 Listopada 2012 Usunąłem OT proszę ew. dyskusje kontynuować na PW Przepraszam jaki ot? podałem wartości proszę je umieścić spowrotem. Wpisz jeszcze raz bez dodatkowych komentarzy
Post_Mortem Opublikowano 8 Listopada 2012 #23 Opublikowano 8 Listopada 2012 No i jak tam ryby - dotarły i już pływają w akwarium ? A co z parametrami wody ?
Lunarii Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor #24 Opublikowano 8 Listopada 2012 No i jak tam ryby - dotarły i już pływają w akwarium ? A co z parametrami wody ? Napisałem, ale wymoderowano jako offtopic. Pływają, ślicznie wyglądają NO2 jest około 0.5 a NH3 nie stwierdza test, NO3 pewnie z 10. Gdybyś napisał tylko to, to z pewnością nie było by moderowane;) Doskonale wiesz że Twój "dodatek" do parametrów był początkiem zbędnej dyskusji.
Post_Mortem Opublikowano 8 Listopada 2012 #25 Opublikowano 8 Listopada 2012 No to fajnie :-) Teraz pozostaje kontrolować parametry wody i co ważniejsze nie przekarmiać ryb dopóki się nie zamknie cykl azotowy. Ważne, że wszystko jest na dobrej drodze. Powodzenia !
Lunarii Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor #26 Opublikowano 9 Listopada 2012 No to fajnie :-) Teraz pozostaje kontrolować parametry wody i co ważniejsze nie przekarmiać ryb dopóki się nie zamknie cykl azotowy. Ważne, że wszystko jest na dobrej drodze. Powodzenia ! Wydaje mi się, że jest lepiej tzn intensywność koloru spada w kierunku żółtego. Temat uważam za zamknięty, ale zapraszam tutaj: http://forum.klub-malawi.pl/przybysze-t19882.html
Rekomendowane odpowiedzi