Tomkos Opublikowano 17 Października 2012 #1 Opublikowano 17 Października 2012 Witam ponownie. Jestem z tych dmuchających na zimne więc wole się zapytać Was nawet o taką rzecz jak szafka pod akwarium Szafkę zrobiłem sam wg projektu znalezionego w necie: http://akwapodlasie.org/viewtopic.php?t=2538 Mam zamiar postawić na niej akwarium 240 L + tło zrobione z łupków 30 kg, wiadomo do tego piasek lub żwir na dno, jakieś kamyki. Myślę, że wszystko do kupy może dać ok. 320 kg. I tu rodzi się pytanie czy mój mebel wytrzyma to obciązenie. Zastanawiam się czy nie dokręcić jeszcze dwóch przegródek dla wzmocnienia. Z drugiej strony jak oglądam szafki dostępne na necie to moja wygląda ok. Pozdrawiam, Tomek
chlodnica Opublikowano 17 Października 2012 #2 Opublikowano 17 Października 2012 możesz spać spokojnie...
Tomkos Opublikowano 17 Października 2012 Autor #3 Opublikowano 17 Października 2012 Obyś miał rację bo nie chce pewnego dnia poczuć się jak wczoraj ludzie na narodowym
Maciek Opublikowano 17 Października 2012 #4 Opublikowano 17 Października 2012 To zamykaj okna przed ulewą bo w trakcie może być różnie Napisane z fona
Rekomendowane odpowiedzi