Witam i pytam jak zaczac?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez kwiq · Opublikowano
Trzy książki w twardej oprawie: Malawi Cichlids in natural habitat cz1 Malawi Cichlids in natural habitat cz3 Malawi Cichlids in natural habitat cz5 Piękne zdjęcia, opisy gatunków. Piękne atlasy dla pasjonatów Malawi. Książki w idealnym stanie i raczej ciężko dostępne w Polsce. Cena za całość 700zł. -
Przez kwiq · Opublikowano
Do sprzedania komplet jak poniżej: - akwarium 160x60x60 - front optiwhite - stelaż stalowy po akwarium obudowany szafką w czarnym połysku - pokrywa z wentylacją - filtracja narurowa z pompą obiegowa - własnoręcznie wykonane oświetlenie na modułach Samsung W + RGB i zamkniętych profilach. - w pełni programowalny sterownik oświetlenia LedDimmerPRO - cykrulator tunze - tło strukruralne Aquadecor - serpentynit zielony - pełna obsada - Metriaclima Zebra Masinje 2mc + 6ob, Copadichromis borleyi Kadango 2 + 4, Aulonocara baenschi benga 1 + 4, Synodontis Poli White - 5 sztuk Zestaw w ładnym stanie, na samym szkle sa drobne rysy ale nic co by się rzucało w oczy podczas oglądania. Szafa w stanie perfekcyjnym. Jedynie pokrywa (nie korona) moim zdaniem nadaje się do wypiaskowania i ponownego lakierowania lub obklejenia. W tle w jednym miejscu ryby wygryzły dziurę więc trzeba by to uzupełnić cementem - ja nie robiłem bo wymaga to spuszczenia wody ale jeśli ktoś będzie je transportował to moim zdaniem warto to zrobić. Cena za całość 3500zl. -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Jak widać z powyższego licytację wygrał @darianus oferując 110 zł. Pieniążki te zostaną przekazane na rzecz Klubu Malawi. Wielki szacunek dla kolegi @darianusza chęć pomocy KM. Reszta informacji na priv. @Bartek_De Bartku...zamknij temat ale jeszcze nie usuwaj . Niech wisi tyle ile mówi regulamin. -
Przez CoolPhone · Opublikowano
Klub jeszcze nie miał osoby, która odpowiedzialna za FB nie znudziła się tym po 2-3 miesiącach. Ktoś jest chętny, żeby to ogarniać? to trzeba postować minimum 2-4 w tygodniu żeby to miało sens. Instagrama nie mam, nie wypowiem się.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi