Witam i pytam jak zaczac?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez pozner · Opublikowano
Zdecydowanie brakuje tła. Ten odcień zieleni psuje bardzo pozytywne wrażenie. Dla mnie niebieski kolor byłby najbardziej odpowiedni. Na pewno nie czerń przy takim wystroju i takiej obsadzie. Struktura też nie. Błękit najbardziej oddawał by przestrzeń otwartych wód. -
Przez Tomek_F · Opublikowano
Krótkie wideo, minuta z akwarium 🙂 Tak szczerze, jakość takiego wideo jest ok jak się ogląda na monitorze/tv? Dla mnie ujdzie, ale nie jestem obiektywny 😉 -
Przez piotriola · Opublikowano
W książce jak na zdjęciu jest plakat z rybami 90 cm /60 cm. Mam taki na ścianie. -
Pewnie by się dało wyższe na ramie czy coś, w każdym razie standardowo nikt nie chciał zrobić wyższego niż 65. -
Przez crav · Opublikowano
Tez mam szybę 12, ale 103 wysokie... z 8 lat ma akwarium -
Planowałem wyższe, ale przy tej długości 65 cm to maks wysokość dla szkła 12 mm. Wszystkiego mi brakuje, chętnie zrobiłbym większe w każdą stronę 😉 Przede wszystkim z 10 cm więcej wysokości i już nie byłby taki jamnik. Przestałem się już czarować, większy będzie dopiero pond w Azji na emeryturze 😄 -
Półtora miesiąca z rybami z Malawi. Dzisiaj z tej okazji duuuzy serwis. Przetarłem szkło na błysk (dopiero drugi raz to robilem). Także zajęło mi to z uwagi na długość akwarium 30 minut i to najwięcej czasu ile poświęciłem na ten zbiornik. Myślę że od tych 9 tygodni jak jest zalane na serwis poświęciłem łącznie ok 60 minut. Krótko mówiąc, Malawi to najlepsze akwarium do posiadania w domu 😁 maksimum radości przy minimum pracy. Drugi baniak już z ułożoną aranżacją, jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym miesiącu będę mieć w obiegu ponad 3000 litrów z tymi wspaniałymi rybami 😎 Tak się to prezentuje, kiepski ze mnie fotograf, a do dyspozycji tylko telefon. -
Przez kwiq · Opublikowano
Harem 2+3. Wielkość okolo 8cm, samce już wybarwione. Pochodzenie ryb hodowla Malawian. Cena 150zl, odbior Mielec. -
Przez kwiq · Opublikowano
Do sprzedania harem 2+2. Ryby okolo 5cm, samce wybarwione. Pochodzenie ryb hodowla Malawian. Cena 100zl, odbior Mielec
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Videos

Rekomendowane odpowiedzi