Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam pewne pytanie bo nie wiem czy mam sie nie pokoic czy to normalne. Otóż moja obsada to:

Acei-8szt

Demasoni- 8szt.

Socolofi albino -6szt

Membe deep- 8szt.

A problem jest taki ze jedna rybka socolofi albino i demasoni w ogole nie rosnie , inne juz maja tak z 4-5 cm a ona jak zostala przywieziona taka jest do dzisiaj . Pewnie to sa samiczki , ale zeby w ogole nie rosly ?

Na zdjeciu przedstawiam mojego wybarwiajacego sie samca Membe deep , mam takie jeszcze chyba 2 bo zaczyna im sie pletwa grzbietowa zmieniac , oraz zamieszczam zmiany w moim zbiorniku . Zmienilem ulozenie kamieni i kupilem bialy piasek. Ci co widzieli moje poprzednie ulozenie powinni zauwazyc roznice. Prosze o jakis komentarz.

post-12541-14695713391317_thumb.jpg

post-12541-146957133916_thumb.jpg

post-12541-14695713391875_thumb.jpg

post-12541-14695713392158_thumb.jpg

post-12541-14695713392436_thumb.jpg

Posted

taka natura kazda ryba rosnie w swoim tempie i roznej wielkosci, to tak jak z ludzmi sa osoby po 200 cm sa i po 160,(jedna z moich samic demasoni po prawie 2 latach ma okolo 4cm ale jest zdrowa, ladnie wybarwiona itd..

p.s zapomniales dodac ze w obsadzie masz tez acei:)

...

Posted
p.s zapomniales dodac ze w obsadzie masz tez acei

Kolego elozox jest w obsadzie acei

Tak jak poprzednik napisał na razie nie przejmowałbym sie Mialem podobny problem z maingano po pewnym czasie dogonił resztę taki był maruder :-)

Posted

A jak widzi wam się aranzacja ? Meszek ty powinnes pamietac poprzednia , a teraz troche zmienilem, planuje jeszcze troche dodac kamieni zeby jakies tam kryjowki zrobic , ale nie za duzo jak poprzednio.

Posted

Spoko , ale wytlumacz mi jak mozesz jak dodac tam zdjecie, szukalem tego kiedys i niestety nie wiem , jest wyszukiwarka itp, ale dodac zdjecie nie ma :( Odezwij sie na gg 3859528 zeby tutaj nie pisac.