Problem z pyszczakiem rdzawym
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez pozner · Opublikowano
Zdecydowaną przewagę stanowią u pyszczaków żółcie i niebieskości. -
Przez Grabczak82 · Opublikowano
Dziękuję bardzo. Myslałem nad połaczeniem żółtego lub pomarańczu z niebieskim lub ciemnym nawet. -
Bardzo dobrze urządzone akwarium. Bardzo ładnie się prezentuje. Co do obsady, to zaproponuję taką: Iodotropheus sprengerae, Cynotilapia sp."hara" Gallireya Reef i ewentualnie dodatkowo Chindongo sp."elongatus spot"(handlowo neon spot). -
Przez yaro · Opublikowano
Wpisz w wyszukiwajkę obsada do 240, poczytaj zorientuj co Ci się podoba, gdy nie znsjdziesz niczego co Cię zadowoli to postaramy się pomóc. -
Przez Grabczak82 · Opublikowano
Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Mam na imię Krzysiek. Założyłem swój pierwszy zbiornik malawi i chciałbym teraz dobrać obsadę. Szafkę i obudowę wykonałem sam. Pozdrawiam. -
Bardzo ładnie się prezentuje. Obsada super. Brakuje tylko tła. -
Przez Tomek_F · Opublikowano
Akwarium wreszcie wystartowało, podobno lepiej późno niż wcale 😉 Litrów jest trochę więcej niż w temacie, całość ma 370x100x65, 70 cm odchodzi na filtrację, dla ryb zostaje 300x100x65. Odwiedziłem Cichlidenstadel i kupiłem całą obsadę za jednym podejściem. Fossorochromis rostratus 2/6 Mdoka white lips x15 Labidochromis caeruleus x15 Capidochromis borleyi kadango 2/6 Dimidochromis strigatus 2/6 Exochochromis anagenys 2/6 Zalane 3 tygodnie, a ryby pływają od 2 dni. Aktywne, wiecznie głodne, czyli chyba tak jak powinno być. Po 2 dniach zdecydowanie najciekawsze są rostratusy, można na nie patrzeć bez końca. No i samiec mimo że ma może z 10 cm, to jest już całkiem ładny. Nagrałem krótki filmik i wrzuciłem na yt, postaram się dodać do tej nowej wideoteki -
Przez sj1950 · Opublikowano
Odnoszę wrażenie, że też już jest nieaktualne. -
Przez sj1950 · Opublikowano
Dziękuję za informacje i dane. -
Przez jaras · Opublikowano
https://www.olx.pl/d/oferta/cyrtocara-moorii-stado-ryb-10szt-8-12cm-f1-CID103-ID1bY8vn.html
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Videos

Rekomendowane odpowiedzi