Problem z pyszczakiem rdzawym
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez yaro · Opublikowano
np. oświetlenie - nie wszystkie ryby żyją na kilkudziesięciu metrach gdzie światło ma niebieską barwę - w szczegółach zapomniał o zielonej. O piasku mógł bym dyskutować dłużej niż trwa film. Malawi od A do Z , a mowa jest tylko o mbuna - nasz biotop to znacznie więcej jak tylko skały. O przerybieniu - nie wiem jak mam to zinterpretować, jak mi się udaje trzymanie podobnej ilości ryb, co w filmie, w dziesięciokrotnie większym akwarium. O wielopokoleniowym akwarium, o wpuszczaniu młodych ryb do starych - wszystko to co można zrobić to w filmie stawiane są autorytatywne informacje o niepoprawności różnych poczynań. Generalnie do większości ze stawianych tez można się czepić. -
daj jeszcze z dwa dni i jak najbardziej. wyniki i ankiety już można , ranking jeszcze na chwilkę zostaw -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Jako, że Mundial '26 to już historia @yaro pozwolisz, że przeniosę wszystkie związane z nim tematy (rankingi, wyniki itd...) do Czyśćca? Trzeba posprzątać po Mundialu -
Przez hilux · Opublikowano
Zgadzam się, w filmiku jest za dużo błędów, no i na pewno nie jest to kompletny przewodnik od A do Z, jak twierdzi. -
Mi się nie podoba ten filmik. Tak uproszczone to zostało, że gdyby to było tak proste, to nikt nie miałby problemu z akwarium. Napisy też by były wykasowane jako pierwsze. -
Przez darianus · Opublikowano
Fajny filmik, możnaby ten kanał wesprzeć lajkami 😉 -
Też gdybym miał wybierać między sumpem a narurowcem to wybrał bym sumpa. -
Przez hilux · Opublikowano
Ciut późno odpisuję, ale jeśli masz opcję przewiercenia się do ogrzewanego garażu, to nie prościej po prostu postawić tam sumpa?
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi