Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co do OSI to nie widze zeby ktos to kupowal na allegro takze nie wiem czy to taka wyzsza polka bo cena nie jest tez wygorowana

Zrezygnowalem z firmy naturalfood i OSI poniewaz sa dosc drogie ...

Jeszcze nie tak dawno napisales te posty chyba sam nie wiesz czego chcesz Zastanow sie albo drogie albo nie i albo wyzsza polka albo nie

Opublikowano

Naturefood jest drogie takze to odpada, jak mozesz podaj jakis produkt OSI to zobacze bo jest ich tyle ze juz nie wiem co sie nadaje dla tych moich pyszczakow. A ten cytat z nie wygorowana cena to sprawdzilem kilka pierwszych aukcji i tez chodzilo o to ze nikt tego nie kupuje. Takze jak podasz jakis rodzaj to mozna zamienic cos z tego co wymienilem na cos z OSI.

Opublikowano

Naturefood i OSI...drogie...nie musisz kupować najwiekszych opakowań(osi - 63g w zupełności Ci wystarczą na długi czas). Ja zuzyłem 20g Dainichi przez rok(ale to nie jedyny pokarm). A pokarmy zdecydowanie najlepsze. Ja odjąłbym tropical MALAWI. O JBL novo-malawi jakoś komentarzy zachwytów nie widziałem.

EDIT. A ja nie wiem, zaoszczędzenie paru złotych kosztem ryb (na pewno na hikari, tropicalu nie bedą tak ladnie wybarwione/szybko rosły jak na własnie tych lepszych pokarmach)

Opublikowano

Jesli masz duzo rodzajow pokarmow to moze to 63g starczylo ci na rok , kupilem te karmy co wypisalem , jak bede mial wiecej grosza to kupie cos lepszego. Ale jak mozesz to wymien jakas dobra karme z tego OSI i naturefood dla pyszczakow bo naprawde duzo jest rodzajow , a tym bardziej ze prawie nikt tego nie kupuje to nie wiem co jest powiedzmy ze popularniejsze. Musze zamowic na allegro bo w moim zoologicznym nie ma takich rzeczy .

Opublikowano

OSI cichlid jest dla mięsożerców, OSI spirulina dla roślinożerców. Wafers to tabletki, flakes, płatki a pellets - granulki.

Opublikowano
Po rozmowie z hodowca ze strony Coube i przejrzeniu pokarmow na allegro wybralem kilka rodzajow: JBL NOVO-MALAWI HIKARI EXCEL HIKARI Cichlid Gold Sinking Mini JBL Novo Rift TROPICAL MALAWI TROPICAL SPIRULINA SUPER FORTE 36% do tego mrozonki artemia , larwy czarnego komara

Popatrz co napisałeś po rozmowie z jedna osoba wybrałeś pokarmy, nie mowie ze złe A my tu polecamy inne pokarmy i jest nas większość Czy to nie dziwne ze jedna osoba ma większe poparcie niż ogół Ale to Twoja sprawa

Tak możesz podawać te pokarmy

Opublikowano

Już się nikomu pisać nie chce, przecież wszystko masz jak na dłoni.

Ale niech będzie...

Kup spiruline OSI, Naturefood Premium Cichlid Plant (jak rybki małe to rozmiar S).

Z racji tego, że w obsadzie są demasoni mięsne pokarmy na własną odpowiedzialność raz w tygodniu, albo wcale.

Niestety wtedy membe deep będzie poszkodowany...