ryrek Opublikowano 28 Lipca 2012 #1 Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam zauwazyłem dzis na allegro jakies nowe pokarmy firmy azoo,podobno dosyc dobre przynajmniej z opisu Moze ktos ma z forum jakis?i cos napisze Jest nawet nie drogi,a moze faktycznie dobry,tylko nie wiem jaki dla bardziej mięsożernych wybrac moze taki http://allegro.pl/azoo-9in1-ornamental-fish-pellet-35ml-katowice-i2486620991.html
makok Opublikowano 30 Lipca 2012 #2 Opublikowano 30 Lipca 2012 od AZOO mam tylko ten oraz ten z których jestem bardzo zadowolony
kuszand Opublikowano 19 Grudnia 2012 #3 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wczoraj kupowałem rybki w zoologu i sprzedawca mówił, że on karmi tylko Azoo spiruliną + na wybarwianie AZOO Fluorescent. Rybki wyglądały naprawdę super. Także na Azoo Fluorescent się chyba skuszę.
makok Opublikowano 19 Grudnia 2012 #4 Opublikowano 19 Grudnia 2012 super mogły też wyglądać od świetlówek nie daj się omamić
kuszand Opublikowano 19 Grudnia 2012 #5 Opublikowano 19 Grudnia 2012 super mogły też wyglądać od świetlówek nie daj się omamić To tez jest opcja Druga opcja to to że ryby ponoć F1, więc dobrej jakości. Jednakże acei Ngara które kupiłem, u mnie w akwa tez wyglądają super. Na pokarm się od razu nie rzucam, ale myślę, że w najbliższym czasie zakupię i przetestuję na rybach.
ryrek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor #6 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja zakupiłem Azoo cichlids stick nowosc,wcinaja super,a z drugiej strony to te zarloki wszystko zeżrą:)róznicy w wybarwieniu nie zauwazyłem,podobno ma jakis glukan tez czy cos w tym rodzaju,inne jeszcze bakterie psb
nicrum Opublikowano 27 Grudnia 2012 #7 Opublikowano 27 Grudnia 2012 To tez jest opcja Druga opcja to to że ryby ponoć F1, więc dobrej jakości. Jeśli ktoś mówi że ma ryby w f1 to jeszcze niech Ci powie gdzie dostaniesz do wglądu certyfikat rodziców tych ryb, ale tych a nie potomstwa po tych f1 bo takie też mogą być a to ciężko już stwierdzić czy f1 czy może f3 skoro to zoo-log Przypominam że temat dotyczy pokarmu a nie ryb f1 czy też fx Koniec OT
Bezprym Opublikowano 28 Grudnia 2012 #8 Opublikowano 28 Grudnia 2012 od AZOO mam tylko ten oraz ten z których jestem bardzo zadowolony Makok a czym te pokarmy różnią się między sobą ,pomijając oczywiście kolor?
makok Opublikowano 30 Grudnia 2012 #9 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zielony zawiera spiruline czerwony nie.
flaczak Opublikowano 31 Grudnia 2012 #10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 A co myślicie o AZOO FLUORESCENT FISH PELLET? Podobno ładnie wybarwia pyszczaki. Stosuje go ktoś? Jakie są rezultaty?
Rekomendowane odpowiedzi