Maciek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor #21 Opublikowano 23 Lipca 2012 olo a czy przy dominującym samcu jest szansa na dominującą samicę ?
zdrowy_zab Opublikowano 23 Lipca 2012 #23 Opublikowano 23 Lipca 2012 olo a czy przy dominującym samcu jest szansa na dominującą samicę ?Zawsze w stadzie jest "najsilniejsza" samica.
matejk Opublikowano 23 Lipca 2012 #24 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zła obsada.Jak możesz polecać zestawienie owadożernego chisumulae z interruptusem żywiącym się glonami nitkowatymi.Afry do interruptusa również nie pasują. A to przepraszam nie wiedziałem-nie spojrzałem dokładnie.Dzięki Perez za wyjaśnienie
Maciek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor #25 Opublikowano 23 Lipca 2012 Czyli w jednym stadzie pływają razem dominująca samica i dominujący samiec
zdrowy_zab Opublikowano 23 Lipca 2012 #26 Opublikowano 23 Lipca 2012 No przeważnie tak jest, ale ta samica znowu nie przybiera kolorów samca, bardziej jak zdominowany samiec.
Maciek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor #27 Opublikowano 23 Lipca 2012 Jest tego od zatrzęsienia a może tak yello, rdzawy i maingano albo c.afra cobue
olo666 Opublikowano 23 Lipca 2012 #28 Opublikowano 23 Lipca 2012 dokładnie jest tak jak pisze Zdrowy ząb.a jako że zależy Ci żeby samce i samice były kolorystycznie podobne-C.hara jest godna polecenia! i idealnie sprawdza się w składzie jaki wyżej podałem(wiem z autopsji)...cobue też jak najbardziej z tym że samice-lipa a rdzawe bym sobie odpuścił-no chyba że wychaczysz cud malina F1 ale to w układzie:yello+rdzawy-będzie wiało nudą-moim zdaniem oczywiście...
Maciek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor #29 Opublikowano 23 Lipca 2012 to może yello, c.hara i ? lub Metriaclima sp.msobo i ?
olo666 Opublikowano 23 Lipca 2012 #30 Opublikowano 23 Lipca 2012 heh-można się zakręcić-i najgorsze że to się nigdy nie kończy-trzeba by mieć 10 baniaków po 1000l żeby zaspokoić swoją ciekawość i chęć poznania większości gatunków...M.msobo też pasuje żywieniowo i bardzo wdzięczna rybka ale-znowu "ale"-w połączeniu z yellow będzie baaardzo żółto w baniaku,no i odbiegasz w tym momencie od opcji podobieństwa samców i samic!...
Rekomendowane odpowiedzi