Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i już powinienem mieć pompę i poczta polska, delikatnie mówiąc "zgubiła" moja przesyłkę , pozostaje czekać... :/

Opublikowano
No i już powinienem mieć pompę i poczta polska, delikatnie mówiąc "zgubiła" moja przesyłkę , pozostaje czekać... :/

Kiedyś zamawiałem rzeczy przesyłkami ekonomicznymi nie poleconymi ale odkąd zniknęła zawartość mojej paczki już nigdy nie popełnię tego błędu. Teraz obojętnie co zamawiam do akwarium (ostatnio filtr) wysyłają mi tylko poleconymi. Życzę Ci by paczka się znalazła !

Opublikowano
To zamawiasz pompę przesyłką zwykłą ? (nie poleconą )
Oczywiście poleconym , mam awizo i czekam na rezultaty poszukiwań, już kiedyś tak miałem , paczka wtedy znalazła się na magazynie w Koluszkach bo kartka z adresem się oderwała.

Wszystko zamontowane, po włączeniu zrobił się niezły młyn - tzn. cały osad dna na baczność :) wydaje mi sie tylko ze ta pompa 5000 troszke za mocno daje , aż żwir przenosi. Napisze jak już posprząta i ryby się przyzwyczają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opinia na temat filtracji jaka aktualnie posiadam: filtr 2000l\h , biolog JVB e900+ prefiltr, pompa JVP102 5000\lh.

Świetne połączenie , jeszcze nigdy nie miałem takiego porządeczku , rybki przyzwyczaiły się do prądu i chyba nawet lepiej się czują z tym faktem i są bardziej ruchliwe. Dziękuje wszystkim za pomoc.

Można zamykać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.