jose Opublikowano 8 Maja 2012 #1 Opublikowano 8 Maja 2012 Witam, czy da się bezproblemowo zamontować tło strukturalne w już zalane akwarium?
jose Opublikowano 8 Maja 2012 Autor #3 Opublikowano 8 Maja 2012 Akwarium prostokątne 100x40x40, bez pokrywy, góra szkło + belka oświetleniowa. Tła jeszcze nie mam, dopiero się przymierzam, jeśli w ogóle się da, myślałem o jakimś strukturalnym typu skała, niezbyt grubym, żeby nie zabierać miejsca w akwarium. Mam nadzieję, że wystarczające dane podałem.
eljot Opublikowano 8 Maja 2012 #4 Opublikowano 8 Maja 2012 Bierz takie z "plastiku" to bez problemu wsadzisz, choć do takiego akwa wsadziłbym jedynie czarne PCV.
jose Opublikowano 9 Maja 2012 Autor #5 Opublikowano 9 Maja 2012 A co to jest dokładnie? Jak to wygląda? Możesz mi podać jakiegoś przykładowego linka?
zdrowy_zab Opublikowano 9 Maja 2012 #6 Opublikowano 9 Maja 2012 Spienione pcv to nic innego jak kawałek płyty ze spienionego pcv (po prostu zastępuje czarną folię, tylko pcv jest matowe i wkładane od wewnątrz). Tło strukturalne, w dodatku w takim małym akwa zabierze rybom sporo miejsca. Mają to w różnych firmach reklamowych.
brazylia Opublikowano 9 Maja 2012 #7 Opublikowano 9 Maja 2012 W takim malym akwa to mozesz sprobowac z takim lub takim tlem.Jezli chodzi o PCV to masz np.tutaj..
jose Opublikowano 9 Maja 2012 Autor #8 Opublikowano 9 Maja 2012 Ok, dziekuję. W tej chwili mam po prostu naklejoną od zewnątrz czarną okleinę ale niestety nie mogę pozbyć się pęcherzyków a na dodatek patrząc z boku pęcherze są jakby srebrne i niszczą cały efekt. A to pcv to się jakoś mocuje wewnątrz?
Perez666 Opublikowano 9 Maja 2012 #9 Opublikowano 9 Maja 2012 A to pcv to się jakoś mocuje wewnątrz? Wystarczy wcisnąć pod wzmocnienie.
jose Opublikowano 9 Maja 2012 Autor #10 Opublikowano 9 Maja 2012 A no to super, nigdy nie miałem z tym do czynienia.
Rekomendowane odpowiedzi