izydor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 #1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, Co sadzicie Panie i Panowie o takiej konfiguracji: Labeotropheus trewavasae chillumba Metriaclima Estherae OB Pseudotropheus Saulosi. Czy saulosi poradzi sobie z reszta? Pozdro
matejk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 #2 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 trewcie roślinożerne a esterki i saulosi wszystkożerne myślę że da się to pogodzić ale trzeba mieć na uwadze dietę labeo.Co do saulosi to nie są z nich takie potulne baranki i na pewno znajdą swoje miejsce w takim baniaku:)
Slawek-meszek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 #3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Saulosi spokojnie sobie poradzi po za tym dobra obsada Powodzenia:-)
danielj Opublikowano 3 Maja 2012 #4 Opublikowano 3 Maja 2012 Z esterkami spróbuj kupić OB morph. Może uda Ci się uzyskać potomstwo w szacie BB morph? Swego czasu miałem kilka takich pięknych samców:)
izydor Opublikowano 3 Maja 2012 Autor #5 Opublikowano 3 Maja 2012 A co jakby dorzucic do tego Ps. Socolofi? Pozdr.
matejk Opublikowano 4 Maja 2012 #8 Opublikowano 4 Maja 2012 Ją bym do tego zestawu dał l.hongi najlepiej sweden i było by ok:-DAle to już twoja decyzja czy ci sie podobają;-) pzdr
Slawek-meszek Opublikowano 4 Maja 2012 #9 Opublikowano 4 Maja 2012 Myślę że spokojnie możesz dodać P socolofi choć zaraz moze ktoś napisać że to same duże rybcie A tak na marginesie to saulosi wek a w to miejsce L hongi ewentualnie polecam M sp zebra chilumba luwino reef mam i polecam
Rekomendowane odpowiedzi