muras13 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #1 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam Panowie Jedno pytanko: Czy do swojej 450-tki (standard) i obsady P.demasoni, L.hongi, M.interrptus mogę dołożyć trewki, czy będzie już troszkę za duży korek ? Z góry dzięki za odpowiedz
Slawek-meszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #2 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witaj Będzie to tak naprawdę oprócz L hongi drugi większy gatunek także dla mnie spokojnie może być Myślę że dla Ciebie tez:-)
muras13 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor #3 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzięki Tak też myślałem. Demasony i interruptusy to raczej maluchy a jakieś rybcie do górnych partii akwa by się przydały więc trewki bedą ok.
Slawek-meszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #4 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ewentualnie zamiast trewek do górnych parti czyli (toni) to pasowałyby Pseudotropheus Acei w ukladzie 2+6/7 Mam te pysie i jestem happy super rybki
muras13 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor #5 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Myślałem też i Acei ale myśle że zbyt dużo niebieskiego w akwa by było więc pewnie zostanę przy trewkach prawdopodobnie admiany mpanga red.
Slawek-meszek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 #6 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Sam osobiście nad tą odmianą się zastanawiałem Jak na razie to się wstrzymałem ale jeszcze nic straconego:-)
XmusterX Opublikowano 16 Kwietnia 2012 #7 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Polecam Ci demasouni i aulonocara są bardzo ładne i sam je hoduje w takim samym baniaku jak ty
aarset Opublikowano 16 Kwietnia 2012 #8 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Polecam Ci demasouni i aulonocara są bardzo ładne i sam je hoduje w takim samym baniaku jak tyNie polecaj takiego zestawienia. Ryby są owszem ładne, ale maja zupełnie inne preferencje żywieniowe.
muras13 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor #9 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Co do ryb się zgodzę i kiedyś nawet myslałem o aulonkach ale z demasonami nie da rady. Nie to menu Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi