pyszczek64 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 #1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich! Jestem nowy.Mam pytanie odnośnie obstawy w akwarium które dostałem(dostanę). Nie mam zielonego pojęcia co to za gatunki ryb prócz tego że są to pyszczaki:) a niektóre z nich to Venustusy.Postaram się zaraz zamieścić jakieś obrazki, które pomogą nam razem dojść do tego co to za osobniki. Proszę o pomoc i zrozumienie.
Post_Mortem Opublikowano 1 Kwietnia 2012 #2 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kolego, zgodnie z regulaminem Forum, zdjęcia należy umieścić w Galerii w dziale niezydentyfikowane. pozdrawiam
pyszczek64 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor #3 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 nie ogarniam tej galerii. W którym miejscu jest możliwość umieszczenia zdjęć w celu identyfikacji?
Post_Mortem Opublikowano 1 Kwietnia 2012 #4 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Na stronie głównej, w sekcji Start wybierasz "Galeria" (nie Album), później w drugim rzędzie wybierasz pierwszą pozycję po lewej czyli "Niezydentyfikowane", a następnie z menu przedmiotowego po lewej stronie wybierasz "Dodaj pozycję" i postępujesz zgodnie z opisem na stronie. Powodzenia
pyszczek64 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor #5 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Na stronie głównej, w sekcji Start wybierasz "Galeria" (nie Album), później w drugim rzędzie wybierasz pierwszą pozycję po lewej czyli "Niezydentyfikowane", a następnie z menu przedmiotowego po lewej stronie wybierasz "Dodaj pozycję" i postępujesz zgodnie z opisem na stronie. Powodzenia Jak ktoś nie był zalogowany na stronie głównej to trudno się dziwić że takie ma problemy. Człowiek umrze głupi. -- Oczywiście pomoc była przydatna:)Dzięki -- Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi