Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imho takie sprawy załatwia się na podłożu prywatnym.

Jeśli Marcin nie odpowiadał (praca, rodzina, inne wypadki losowe) można było zwrócić się do mnie.Co prawda nie znam historii od początku ale pewnie zażegnalibyśmy problem w bardziej cywilizowany sposób bez bicia piany na ogólnodostępnym forum.

Pieniądze zostaną zwrócone.

Jak Marcin wróci z pracy to to potwierdzi i myślę, że na tym się sprawa zakończy.

Pozdrawiam.

Szanowny kolego z całym szacunkiem zdaje się że autor wątku pisał już wcześniej o braku kontaktu, z strony wykonawcy Dalej także nie było kontaktu Dlatego autor napisał na forum Bo co miał załatwić na gruncie prywatnym skoro nie było kontaktu

Nie zapomnijcie oprócz oddania pieniążków autorowi Doliczenia odsetek ,za obracanie tego pana konkretną kwotą

To co tu się dzieje jest karygodne

Opublikowano

Pisałem na PW do Ciebie chyba w styczniu. Czy nie wiesz co się dzieje z Marcinem, odpisałeś mi, że ma trudne sprawy rodzinne i to było dla mnie jasne ale nic nie wspominałś, że można się też z Tobą skontaktować w sprawach zamówięń. Kolejna kwestia jest takai tu Przemek ma racje, że piszę na forum bo jest to ostateczność jak bym mógł w inny sposób to załatwić to bym tak postąpił.

Opublikowano
To co tu się dzieje jest karygodne

Tu to znaczy gdzie bo nie rozumiem?

Klub to nie jest miejsce do załatwiania reklamacji i zgłaszania problemów z sklepami prezesa czy też nie i stąd decyzja o zamknięciu działu. IMHO nie wydawaj opinii nie znając zdania drugiej strony.

Wątek powinien być zamknięty/usunięty z powodów regulaminowych z powiadomieniem autora czego jak widać zabrakło :(

Ten wątek zamykam.

Osoby zainteresowane w sprawie proszę o PW gdy będą chciały zamieścić jakieś sprostowanie.

Pozdrawiam

Eljot12

Opublikowano

Tak astek, ale dalej nic więcej nie pisałeś więc uznałem sprawę za wyjaśnioną...

Proponuję kontynuację na PW lub mail'a czy tel. Na pewno się to wyjaśni...

Dla gwoli ścisłości pragnę poinformować, iż Klub Malawi nie ma powiązań(prócz ZooBotaniki, dla której dostarczamy ryby) z firmą Malawi Cichlids.

Opublikowano

Cześć poraz ostatni raz w tym wątku. Koniec sprawy wygląda tak, że pieniądze zostały zwrócone dotarły do mnie w ten piątek( wysłane w czwartek) jak dla mnie sprawa zakończona. Szkoda tylko, że tak późno i te nerwy ale trudno zawsze to jakieś doświadczenie. Ach na pocieszenie powiem, że akwarium zamówione innej firme dotarło do mnie po dziesięciu dniach. O środy cieszy me oko i wygląda super.Przygoda z akwrystyką rozpoczeła się na nowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.