Furinax Opublikowano 14 Marca 2012 #1 Opublikowano 14 Marca 2012 Witam. Mam z moimi pyszczakami saulosi coral 5 samic i 3 samce pewną niewiadomą. Otóż jak podchodze do akwarium rybki czekają przy powierzchni aż dam im jedzenie;) Ale chwile temu dostały i nie wiem czy mam znowu im dać czy po prostu są wiecznie głodne?
chlodnica Opublikowano 14 Marca 2012 #2 Opublikowano 14 Marca 2012 powinny być zawsze głodne,nie przekarmiaj,nie ma dokładnie miarki(ile czego?)... Z czasem sam to opanujesz...Pamiętaj że one mają zawsze apetyt. Dawaj tyle żeby długo nie unosiło się na tafli(lub tonęło),tak około 15 sek. i powinno zniknąć...
Furinax Opublikowano 14 Marca 2012 Autor #3 Opublikowano 14 Marca 2012 Okej. Zrozumiałem. Wielkie dzięki. Faktycznie mają wilczy apetyt i z tafli szybko znika co im podam:) Jeszcze raz dzięki
marek_z_81 Opublikowano 14 Marca 2012 #4 Opublikowano 14 Marca 2012 Jak są przyzwyczajone to zawsze będą podpływały ile razy byś nie podszedł. Nie daj się skusić i nic nie syp.
bikebog Opublikowano 15 Marca 2012 #5 Opublikowano 15 Marca 2012 Moje to głodomory, ale suchego dużo nie zjedzą. Co innego robaczki(żywe lub mrożonka) na nie zawsze mają apetyt
Rekomendowane odpowiedzi