makok Opublikowano 8 Marca 2012 #11 Opublikowano 8 Marca 2012 W końcu jedna osoba do rzeczy gada Koledzy chyba nie bardzo w temacie A czemu to jako zadanie domowe ?? jakiś niedomyślny chyba jestem
nightdream Opublikowano 8 Marca 2012 #12 Opublikowano 8 Marca 2012 ?? jakiś niedomyślny chyba jestem ja chyba też
imak73 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor #13 Opublikowano 9 Marca 2012 Ja również nie wiem o co chodzi. Ale w końcu dałem podwójnie, lecz podczas wsuwania zbiornika bardzo to przeszkadzało więc na końcu i tak została jedna warstwa o grubości 5mm. Mam nadzieję iz to styknie . Wyjdzie podczas sobotniego nalewania wody.
eljot Opublikowano 9 Marca 2012 #14 Opublikowano 9 Marca 2012 lecz podczas wsuwania zbiornika bardzo to przeszkadzało więc na końcu i tak została jedna warstwa o grubości 5mm. Ja te podkłady pod panele po prostu przykleiłem do blatu bo też ciężko było z wsuwaniem
nabe Opublikowano 12 Marca 2012 #16 Opublikowano 12 Marca 2012 Przemysław,pora na rozwiązanie twojego konkursu.
przemek wieczorek Opublikowano 13 Marca 2012 #18 Opublikowano 13 Marca 2012 Biorąc pod uwagę gabaryt akwarium Pojedyncza pianka ma niewystarczającą zdolność niwelacji W takim wypadku kumulują się niekorzystne naprężenia Inną sprawą jest to że sprzedający akwarium, powinien własciciela zbiornika,odpowiednio uświadomić W tej że kwestii
makok Opublikowano 13 Marca 2012 #19 Opublikowano 13 Marca 2012 i jest to jak rozumiem poparte jakimiś obliczeniami/symulacjami/badaniami za pomocą odpowiednich narzędzi projektowych? (nie czepiam się)
przemek wieczorek Opublikowano 14 Marca 2012 #20 Opublikowano 14 Marca 2012 Jest to poparte doświadczeniem Nie teorią
Rekomendowane odpowiedzi