Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem z wrocławia na jakiej ulicy jest firma gdzie mozna odebrac dociety material? nie orientuje sie ktos ile by wyszło na akwa 720

I co sadzicie o grubosci na wieko 10mm na takie akwa,reszta z 6 mm?

Aha jaki klej do tego najlepszy i niedrogi?

Opublikowano

kolego wszystkie dane masz w tym watku. Tam jest mail napisz do nich to ci napewno odpisza. Klej to ten do klejenia rurek pvc. A grubości dobre. Ja mam wieko z 10 to jedną warstwa z 10 ta co stoi na szybie a ta co ja zakrywa jest z 3. Grubsze będzie odstawac za bardzo i tak lepiej wygląda. Ale to już moje zdanie a inni mogą mieć inne.com jakiej grubości masz szkło??? Lepiej zrobić ta warstwe co opiera się na szkle grubsza żeby woda ci nie zaciękala na szybę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czytając posty w tym wątku, dałem się przekonać i zamówiłem wczoraj pcv od p.Marzeny ale kazali mi poczekać do czwartku strasznie długo, myślałem że ogarną się wcześniej? hmm poczekamy zobaczymy:confused:

Opublikowano

ja czekałem chyba dwa dni,dzisiaj byłem w praktikerze bo reszte zakupów,nie znalazłem takiego kleju jak opisuja na stronie techniqool chyba sie nazywa,kupiłem inny do plastików,pcv,rur itd nazywa sie plastik firma dragon cena 5 zł tubka chyba sie nada?

Opublikowano

powinien się nadać ja też kupiłem jakiś klej do pcv w tesco ale dodatkowo poskręcam na śruby

________________________________________________________________________________________________________________

[16.07.2012] Dziś dotarła do mnie moja dostawa pcv trochę długo szło, najdłużej po Warszawie :) zanim kurier dowiózł paczkę z rozdzielni na pocztę minęły 4 dni ale poczta już tak ma... ważne że paczka dotarła cała i zdrowa no i oczywiście wszystko docięte na wymiar jak ulał polecam pcv z Wrocławia

Namiary:

Email: gryzelda2@interia.pl

Telefon : 506 107 602

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nadszedł czas i na mnie. Długo czasu zeszło abym wziął się w końcu za to ale wreszcie ta chwila nadeszła. I tu mam kilka pytań dla osób zaznajomionych z tą techniką. A mianowicie: akwa 170x45x45, wieko chce podzielić na pół... jest sens ? grubość ścianek 10mm czy mniej ? wieko 8mm będzie dobrze ? nie wiem jak ten materiał będzie się zachowywał przy 170cm długości ? wysokość pokrywy planuje na 110mm w tym 20mm na zakładkę a więc zostaje 90mm na oświetlenie gdyż a środku akwa jest szyba. Może mi ktoś doświadczony w tym temacie podpowiedzieć jak zrobić aby było ok ?

Z góry dziękuję

Pozdrawiam