Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Te 10 cm. w wysokości daje więcej wody w obiegu.Z ryb to tylko kilka gatunków skorzysta jak Labeotropheusy czy Ps.acei.
Dokładnie tak i dodatkowo gdybyś chciał spróbować z małą non mbuną, to te ryby też się będą lepiej prezentować w wyższym zbiorniku.
Opublikowano

Rozumiem Panowie.

A ja kombinuję z tym blatem i co najlepsze może sie udać więc może będzie 150 x 60 x 50 (60 szerokie), więc to chyba jeszcze lepiej tym bardziej że tło strukturalne (canyon rock ) zabierze trochę miejsca.

Pozdrawiam

Karol

Opublikowano

Myślicie że troszkę w góre też podejść np: 150 x 60 x 55, skoro i tak będzie robione na wymiar. Tylko nie wiem czy szafka da radę;) ?

Opublikowano

Szafka na pewno da radę (jeżeli masz dwa boczki i w środku dwie pionowe poprzeczki i tył szafki jest z płyty grubej a nie z pilśni) to powinna wytrzymać.

Wiesz sam że im więcej tym lepiej:-). Rozumiem że pokrywę będziesz robił na zamówienie czy jej w ogóle nie będzie??

Opublikowano

Szafke mam Diversy długość 150 i teraz kombinuję z nimi blat o 10 cm szerszy (pierwszy przyszedł poważnie uszkodzony). Pokrywa też Diversy i również kombinuję zaminę na 10 cm szerszą ale jak się nie da to na brakujące 10 cm z tyłu akwa coś wymyślę( jakiś plastikowy panel w podobnym kolorze).

Kurde miało być 375l a teraz już koło 500 się kręci, ale im więcej tym lepiej;)

Opublikowano

Dokładnie Meszek;) .

Może teraz na czacie już nie bedę musiał pisać przez Pan do wszystkich:D

Pozdrowienia i dzięki za porady

Karol