Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak jak ja.

Też przygotowuję obsadę, a właściwie już mam wybraną (demonki, hongi i interruptus, Ps dzięki wszystkim za porady), ale akwa też dopiero za ok 3 miechy 375 l). W sumie to już kompletuję sprzęt od 2 lat no ale finish coraz bliżej.

Pozdro

Opublikowano

U mnie też jeszcze dokładnie nie wiem ale już do 3-4 miesięcy to góra i powinno być.Ale zobaczymy jak to się jeszcze wszystko potoczy.

No i nie wiem czy będzie 375l czy 450l.Mam nadzieje że 450l:D :D

Opublikowano

Dokładnie

Bierz 450 l. Ja jeszcze nie mam akwa a już żałuję że nie wziąłem 450 tki. Mam juz pokrywę i szafkę więc dla mnie za późno, dałem du..

Opublikowano
Mam juz pokrywę i szafkę więc dla mnie za późno, dałem du..
Akurat pokrywa z standardowej 375 pasuje do 450 (ten sam wymiar) a szafka myślę że wytrzyma te dodatkowe siedemdziesiąt parę kilo :) więc jak jeszcze nie kupiłeś to zmieniaj zamówienie.
Opublikowano

Eljot właśnie jestem w trakcie zmiany zamówienia. Mam nadzieje ze nie jest za późno.

--

Sorki że tak się wtrącam w wątek.

Co do zmiany litrażu

Mam szafke 150 x 50 i teraz problem z tymi dodatkowymi 10 cm. Mam 2 takie same blaty ponieważ pierwszy był uszkodzony i musiałem dokupić drugi, nowy.

Eljot czy według Ciebie mogłbym połączyć te blaty w połowie szafki i dać wzmocnienia od dołu. Nie chcę ryzykować pękniecia akwa lub jakiejś innej tragedii.

--

Chwila, Chwila

Czy my tu mówimy o tej różnicy 375 a 450 w szerokości czy wysokości ?

Opublikowano
Czy my tu mówimy o tej różnicy 375 a 450 w szerokości czy wysokości ?
Bingo, różnica tkwi w wysokości i dlatego pisałem że pokrywa jak i szafka będą pasować :)
Opublikowano

aaaaaaa

Takie buty.

Ale czy te 10 cm w wysokosci coś daje w przypadku malawi ?

Głownie to chyba rozchodzi sie o długość i szerokość zbiornika.

Opublikowano

Muras13 my tu mówimy o 10cm wyższym akwa,długość ani szerokość się nie zmienia.Akwa 450l(150x50x60) akwa 375l(150x50x50).Dł x sze x wys.