Damian87 Opublikowano 2 Lutego 2012 #1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam przynioslem dzis do domu troche kamieni i mam pytanko czy beda sie nadawac,szczegolnie te rudawe i ten zoltawy.Pozdrawiam
jaranos Opublikowano 2 Lutego 2012 #2 Opublikowano 2 Lutego 2012 W/g mnie to są wapienie,a ten ostatni to wapień czerwony twardy.Mam taki w akwa i wygląda dobrze.Na początku leciutko zabarwił mi wodę,ale to kwestia jednego góra dwóch dni.
Damian87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor #3 Opublikowano 2 Lutego 2012 u mnie sie moczy 2 dzien i nic nie barwi:) zauwazylem ze miejscami na niektorych czerwonych sa takie mieniace sie plamki pod swiatlem hmm zastanawiam sie czy wkladac te czerwone,troche sie boje:P mozesz zapodac fote twojego dla porownania?
eljot Opublikowano 2 Lutego 2012 #4 Opublikowano 2 Lutego 2012 A jak dla mnie to są piaskowce (choć geolog ze mnie jak.....) To mieniące się to mogą być kryształki kwarcu. IMHO śmiało pakuj jak ci się podobają.
Damian87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor #5 Opublikowano 2 Lutego 2012 wlasnie tak myslalem ze to moze byc cos z kwarcem wolalem zapytac jeszcze kogos:D a mam tego tony do przebrania:D wiec poki co dodam te do filipinskiego a pozniej moze wymienie filipinski:D ale jak narazie fajnie zarasta niestety brazem:P
Slawek-meszek Opublikowano 2 Lutego 2012 #6 Opublikowano 2 Lutego 2012 Jest taka piosenka "Dziewczyny lubią brąz" :-) Powiem szczerze mam jasne tło piaskowca w środku i też mam zarośnięte brązem i jestem bardzo zadowolony ale czekam dalej a nóż......... :-)
Damian87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor #7 Opublikowano 2 Lutego 2012 alez ja nie mowie ze mi sie nie podoba tyle ze moglo by zaczac falowac:D a jakies przeswity zielonego sa:D zobaczymy jak na nowych kamolach sie cos pojawi
Rekomendowane odpowiedzi