Piter73 Opublikowano 22 Stycznia 2012 #101 Opublikowano 22 Stycznia 2012 No i styropian jest sztywniejszy, nie podwinie się jak mata gdy go ryby podkopią... Wszystko zależy jakiej się matę grubości kupi....Pod piaskiem a raczej się go dużo daje nic się podwinąć nie może koledzy...
krzysiekkk Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor #103 Opublikowano 22 Stycznia 2012 No dzisiaj wkladalem styropian do dzialajacego akwarium z woda i piaskiem i powiem wam ze zabawa byla;-) ale chyba do drugiego akwarium pomysle nad plexa bo styropian sie kruszy i duzo zabawy z zlozeniem do dzialajacego akwa i czy jesli bedzie sie wkladac jakies duze ciezkie kamienie to rzeba cos dodatkowo wkladac?
krzysiekkk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor #104 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No to piach juz mam dzisiaj rano przy -12 pakowalem rekami do worka na zwirowni myslalem ze strace rece;)
eljot Opublikowano 27 Stycznia 2012 #105 Opublikowano 27 Stycznia 2012 dzisiaj rano przy -12 pakowalem rekami do worka na zwirowni To się nazywa poświęcenie
krzysiekkk Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor #106 Opublikowano 28 Stycznia 2012 a nastepne poswiecenie bylo popoludniu ladowanie i wyszukiwanie kamieni znowu rece mi zamarzly,a zeby tego nie bylo malo to od razu wyrzucilem wszystko z akwa i przerobilem do dzisiaj rana. Efektami pochwale sie pozniej.
makok Opublikowano 28 Stycznia 2012 #107 Opublikowano 28 Stycznia 2012 I gratulujemy dobrze zrobiłeś!
krzysiekkk Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor #108 Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to i zdjecia nowego wystroju. Dodaje tutaj bo nie wiem jak tam w galeri umiescic. Po ciezkich bojach i przemarznietych dloniach wyszlo tak. Chociaz jeszcze kilka poprawek bedzie;) <script src='http://img37.imageshack.us/shareable/?i=p1280536.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> cos dzisiaj imageshack swiruje dodam w pozniejszym terminie reszte
krzysiekkk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor #110 Opublikowano 30 Stycznia 2012 No to zmian ciąg dalszy bo usłyszałem że to jeszcze nie mbuna;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us byc moze cos sie zmieni jak nowe pomysly dojda i jakies nowe kamienie:d
Rekomendowane odpowiedzi