Skocz do zawartości

Nowe 450l masa pytań ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dość dużo pozytywnych komentarzy jest o nim a mało negatywów i 2 lata gwarancji.Dość ciekawa oferta.Do tego gąbka no nie? . I gdzie takiego potwora umieścić ? Przy dnie czy przy powierzchni?

Opublikowano
Do tego gąbka no nie? . I gdzie takiego potwora umieścić ? Przy dnie czy przy powierzchni?
Tak, a umieścić bliżej dna tak aby najlepiej zbierał nieczystości (najlepsza metoda prób i błędów;))
Opublikowano

pompa założona:) rybcie zamówione, tylko powiedzcie mi, gość mi powiedział ze dokumenty od ryb dostane w dzień odbioru ryb. co on miał na myśli mówiąc komplet dokumentów?

Opublikowano
dość dużo pozytywnych komentarzy jest o nim a mało negatywów i 2 lata gwarancji.

Powiem tak miałem ten filterek i nie byłem za bardzo zadowolony był głośny i trochę warczał oddałem i wziąłem kase. Może taki egzemplarz, wróciłem do at203.

Opublikowano

narurowiec to fajna sprawa mam w 240 z robiony 3l dwukomorowego filtra do wody(mama kiedyś kupiła w mango zakupach ale okazał się shit jak wszystko na tele zakupach ) w środku jest ovata i wata eheima,tak ze czyści ładnie,zastanawiam się czy w późniejszym okresie jak juz akwarium dojrzeje i przeniosę saulosi nie przeniosę go do 450, albo zbuduje coś nowego , w sumie koszt 3 komorowego narurowca nie jest taki duży, bo ok 200zł wystarczy trochę chęci, i znajomy hydraulik,