yaro Opublikowano 30 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 czemu zamykamy posty? http://forum.klub-malawi.pl/obsada-375l-gatunki-t18061p3.html oczywiście autor się dowiedział wszystkiego, ale inni również może chcą coś powiedzieć w tym temacie? (ja)a tu zonk - zamknięte
eljot Opublikowano 30 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Yaro autor sam uznał temat za wyczerpany. Zawsze możesz założyć nowy temat Jak koniecznie chcesz coś dopisać to mogę go czasowo otworzyć?
slawek gorol Opublikowano 30 Grudnia 2011 #3 Opublikowano 30 Grudnia 2011 koper470 napisał : jak dla mnie temat można zamknąć.
yaro Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor #4 Opublikowano 30 Grudnia 2011 mi chodzi że ciekawy temat nie powinniśmy od razu zamykać bo coś może z nich fajnego wyjść.
koper470 Opublikowano 31 Grudnia 2011 #5 Opublikowano 31 Grudnia 2011 mi chodzi że ciekawy temat nie powinniśmy od razu zamykać bo coś może z nich fajnego wyjść. Poprosiłem o zamknięcie tematu ponieważ już ustaliłem obsadę i na dzień dzisiejszy nie zamierzam jej zmieniać. Yaro jednak ma sporo racji. Może trzeba przemyśleć niektóre zamykanie tematów. Na przykład następna osoba szukająca dwóch gatunków do takiego litrażu mogła by temat pociągną dalej, a nie zakładać nowy. Nie chcę wprowadzać zamieszania bo w sumie sam poprosiłem o zamknięcie tematu;)
eljot Opublikowano 31 Grudnia 2011 #6 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Na przykład następna osoba szukająca dwóch gatunków do takiego litrażu mogła by temat pociągną dalej IMHO w ten sposób mielibyśmy temat jak niekończący się serial, nie do przeczytania
makok Opublikowano 31 Grudnia 2011 #7 Opublikowano 31 Grudnia 2011 popieram Eljota - takie tematy lepiej prowadzić w osobnych wątkach
yaro Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor #8 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Macie rację. Temat można zamknąć
slawek gorol Opublikowano 31 Grudnia 2011 #9 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdyby autor nie poprosił o zamknięcie wątku, nikt by tego nie zrobił . Wątek umarł by śmiercią naturalną.
Rekomendowane odpowiedzi