Skocz do zawartości

Cenzura na tym forum!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh - stało się tak jak się spodziewałem - zamknęliście mi temat, bo oczywiście okazało się, że napisałem coś nie po waszej myśli, a przecież Wy zawsze jesteście najmądrzejsi!! Heh Szkoda... bo brak wam argumentów, a większość zarejestrowanych tutaj ludzi nie ma pojęcia o czym piszę, tylko powiela to co napisali ich GURU hehe śmiech na sali.... Po założeniu tamtego wątku napisało do mnie dużo osób z tego forum, które uważają tak samo jak ja... Bo taka jest prawda Panowie SAMA MĄDROŚĆ... Pozdrawiam Teoretyków :D

PS nie pozwoliliście, żeby temat się rozwinął i wypowiedzieli się inne osoby, które mają takie same zdanie jak ja, a chciały to zrobić, ale nie zdążyły - tak się nie robi!!! To nie komuna Panowie!!!

Opublikowano

A co Ty wiesz o malawistyce z kilkumiesięcznym doświadczeniem?

nikt Cię nie cenzurował, tylko 26 ryb w 126l to barbarzyństwo i nikt tu tego nie poprze... widziałeś kiedyś u siebie:

- zmagania o utrzymanie terytorium?

- tarło nieprzerywane wtargnięciem na teren?

- samicę wypuszczającą i następnie pobierającą ponownie maluchy?

- polowanie nimbochromisa livingstonii w akwa?

- skubanie glonów przez 5 ryb naraz obok siebie, jak owieczki na skale?

mało mogłeś widzieć poza zupą z kolorowych rybek ;)

Opublikowano
Po założeniu tamtego wątku napisało do mnie dużo osób z tego forum, które uważają tak samo jak ja... Bo taka jest prawda Panowie SAMA MĄDROŚĆ... Pozdrawiam Teoretyków

Brawo objawił się nowy Guru :) na razie przenoszę do Off top

Opublikowano

i sorry za mocne słowa, ale takie rzeczy lubimy ogladać w naszych akwariach, a nie zupę rybną... Ty takich zachowań nie zobaczysz bo ryby nie mają tam miejsca na to...

a taki wyzywający temat jak tam rzuciłeś wcześniej trąca banem z bomby, bo wchodzisz na forum miłośników czegoś i odrazu wyzywasz wszystkich którzy wkładają w to serce, że są baranami bo Ty jeden wiesz lepiej...

i się dziwisz że temat zablokkowany

--

no i przesadziłeś znowu

Opublikowano

Dziękujemy za objawienie guru podzieliłeś się z nami doświadczeniami z połowy roku . Jestes niesamowity, Najlepszy malawisto ! szacunek .A tak na poważnie tyle ryb w takim akwarium idz i siebie zamknij w klatce 2x2x2 i siedź tam .:cool:

Opublikowano

Chyba Ciebie poniosło troszeczkę. Jak coś piszesz to pisz coś mądrego, jak coś piszesz to miej podperte to faktami w tym momencie wszyscy są w jednym worku. Tylko ty jeden najmądrzejszy PAN NAJMĄDRZEJSZY. Co ty możesz wiedzieć o zarejstrowanych tu ludziach gówno wiesz Czy to nie dziwne że wiekszość ma jedno zdanie a tylko ty inne. Gdzie są Ci wszyscy którzy popierali Ciebie a może to twoja wybujała fantazja i teoria jak Twoje 126l.

Także jak Ci się tu nie podoba to po co zbierasz głos podwiń ogon i wypad

Opublikowano

Alojzy pokaż jeszcze raz fotę i zachęć PW osoby które Cie popierają - niech nawiąże się jaakiś dialog a nie pyskówka ;)

ciekaw jestem, ale niech pokażą akwaria :P

Opublikowano

- polowanie nimbochromisa livingstonii w akwa?

sory za OT w tym OT ale cała reszta mnie nie interesuje :)

makok zaobserwowałeś udane polowanie nimbo do końca? pytam bo interesują mnie szalenie te rybska, miałem je przez jakiś czas u siebie i obserwowałem wiele polowań, nawet takich zaskakująco długich ale nigdy nie zakończyły się sukcesem, oczywiście ginęło w pysku nibo wiele narybku ale w zwykły sposób tak jak to robią inne pyski ale na "śpiocha" nigdy u mnie w akwa im się nie udało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.