gruberator Opublikowano 17 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 17 Grudnia 2011 witam prowadzę hurtownie z kamieniem naturalnym w naszej ofercie znajdują się różne kamienie do ozdoby zbiorników wodnych. podłoża z naturalnych żwirków, grysów polskich jak i zagranicznych (greckich, włoskich) łupki do robienia przeróżnych dekoracji oraz kamienie które świetnie nadają się do wyklejenia tła akwarium. serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą na www.krakowkamien.com.pl hurtownia znajduje się we Wrząsowicach obok Krakowa. a we wtorki zapraszamy serdecznie na giełdę zoologiczną na ul. Balicką.
slawek gorol Opublikowano 17 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zapytam tak dla zasady : jakie są ceny za serpentynit ?
Post_Mortem Opublikowano 17 Grudnia 2011 #3 Opublikowano 17 Grudnia 2011 A ja korzystając z okazji i podpinając się pod temat chciałbym zapytać o cenę wapienia polskiego ?
gruberator Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor #4 Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam serpentynit w zależności od ilości cena od 1zł za kg jak większa ilość do oczka to do negocjacji -- wapień polski od 50 groszy za kg mam ze 2-3 tony do przebierania
Perez666 Opublikowano 18 Grudnia 2011 #5 Opublikowano 18 Grudnia 2011 To strasznie drogo ten serpentynit...
Post_Mortem Opublikowano 18 Grudnia 2011 #6 Opublikowano 18 Grudnia 2011 wapień polski od 50 groszy za kg mam ze 2-3 tony do przebierania Czy można przyjąć, że w tej "kupie" do przebierania również by się znalazły kamienie o wysokości 30-40 cm ?
gruberator Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor #7 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak najbardziej wapienie przeróżne murowe duże oraz mniejsze -- Zapytam tak dla zasady : jakie są ceny za serpentynit ? małe bryłki w takiej cenie a duże do oczka wodnego za 450zł za tonę przy minimalnym zamówieniu tony
Rekomendowane odpowiedzi