Perez666 Opublikowano 11 Grudnia 2011 #11 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Najlepiej odłowiać do kotnika podwieszanego, by reszta ryb miała z nią kontakt.Gdy ją odseparujesz na kilka dni do innego zbiornika, po ponownym wpuszczeniu do ogólnego może zostać potraktowana dość brutalnie.
jakmor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor #12 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Heja Podjąłem suwerenną decyzję i pozostawiłem rybkę w osobnym zbiorniku. Dziś stałem się opiekunem małych Melanochromis Maingano Pojawiły się dwie rybki nie wiem czy czekać jeszcze ?? Kiedy odłowić mamuśkę do głównego baniaka ?? Poradźcie proszę.
eljot Opublikowano 31 Grudnia 2011 #13 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Rzuć trochę jedzenia, jak będzie jeść to pewnie już nic w pysku nie ma i może wrócić do głównego. 1
jakmor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor #14 Opublikowano 31 Grudnia 2011 ... jak się zbliżyłem za bardzo do akwa to ona je znowu połapała do pyska ... teraz je znowu wypuściła. Boję się że jak zacznę kombinować z chwytakiem to znowu je złapie
Perez666 Opublikowano 31 Grudnia 2011 #15 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Daj jej jeszcze dobę.. widać coś w pysku?
jakmor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor #16 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mam wrażenie że tak, ma go powiększony, nie je, i dziwnie się zachowuje ... leży na dnie na płetwach, robi z dwa kółka i znowu ląduje na płetwach w schowku...
Rekomendowane odpowiedzi