Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli mieszka ktoś w Łodzi, to może by mi powiedział gdzie znajdę serpentynit w Łodzi? Nie proponujcie mi żadnych kakadu ani żadnych drogich sklepów. Jedyne co słyszałem i pełno w necie to na Wydawniczej 15, ale facet na każdej stronie ma inny numer plus każdy nieaktywny.

Opublikowano

Skąłd na wydawniczej już od dłuższego czasu nie istnieje, kiedyś ten gościu ogłaszał się Łódzkim forum akwarystycznym. Ja kupowałem w składzie/sklepie w Łagiewnikach, bodajże stone-art. Normalnie chcą 3zł za kg (!), ale jak się ładnie uśmiechnąłem do dziewczyny, to puściła mi po złotówce. Jakby Ci sie udało gdzieś jeszcze znaleźć, to pisz, bo sam mam ochotę wsadzić trochę większe kamory

Opublikowano

Panowie...po co ten pośpiech...poszukajcie, bo 1zł/kg to troche przydużawo;) Normalna cena to 450-500/tonę, więc za kilogram wychodzi 0,45zl-0,50zł. Chyba, że coś źle licze;)

Opublikowano

Tak tylko jedyny skład kamienia właśnie zamknięto. Trudno 1zł to nie aż tak dużo, bo w internecie serpentynit chodzi po 3zł. Do 160 to wyjdzie około 30kg to 30zł. Da się wytrzymać.

Opublikowano

Właśnie zakupiłem 40kg serpentynitu, z którego jednego wielkiego głaza narazie nie wkładam bo się boję o szkło, bo słyszałem jak szorował o dno. A najgorzej było go wyjąć, gdyby ważył 5kg więcej nie miałbym już akwarium. Za 41 kg zapłaciłem 40zł. Ale opłacało się!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ma ktoś nadwyżkę serpentynitu, albo wie gdzie mogę dostać go po kosztach w okolicach Łodzi? Szukałem jednoznacznej odpowiedzi, ale nie mogłem znaleźć.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.