moscal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor #11 Opublikowano 7 Grudnia 2011 lałem ICHTIO ale widze ze juz jest lepiej. teraz juz nie kupuje zadych rybek zostawie ta obsade
yaro Opublikowano 7 Grudnia 2011 #12 Opublikowano 7 Grudnia 2011 brak wiedzy, zaniedbanie - to podstawowe twoje błędy - mam nadzieję że poczytasz FAQ i nie będziesz już się martwił o zdrowie ryb
moscal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor #13 Opublikowano 7 Grudnia 2011 FAQ czytam i szukam jak widze jakies dziwne objawy ale dlaczego tak od razy padły 3szt uratowałem lezału na dnie wylawiająć widze ze oddychaja jeszcze wsadzilem w miskę woda i odrzyły w momencie no ale dlaczego tak w momencie podniosło sie NO2?? co nie mam ich karmić??
yaro Opublikowano 7 Grudnia 2011 #14 Opublikowano 7 Grudnia 2011 czytać faq trzeba wcześniej a nie jak widzisz jakieś dziwne objawy, ryby nie padły od razu, po prostu zobaczyłeś końcowy efekt, jak poznasz ryby, nabędziesz doświadczenia to znaczne wcześniej zaobserwujesz niepokojące objawy. Skąd wiesz, że szybko podniosło się NO2 - kiedy wcześniej zmierzyłeś ten parametr?
moscal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor #15 Opublikowano 7 Grudnia 2011 wieczorem sprawdzałem było ok a dzisiaj koło 13tej co zdychały było 2
Slawek-meszek Opublikowano 7 Grudnia 2011 #16 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Perez co miałeś na myśli????????????????
miron.dmt Opublikowano 8 Grudnia 2011 #17 Opublikowano 8 Grudnia 2011 To nie jest żadna ospa. Szybko musisz zastosować Metronidazol - kupisz w aptece lub na receptę. Dawkowanie znajdziesz na forum. Nie chcę wprowadzić cię w błąd ale trzeba tego dużo. Ryby które zachowują się już dziwnie odłów i do sedesu.
yaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 #18 Opublikowano 8 Grudnia 2011 miron - a oprócz tego że wiesz co to sedes - to napisz co to jest?
moscal Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor #19 Opublikowano 8 Grudnia 2011 ale rybki sie dziwnie nie zachowuja juz jest wszystko ok tylko 2 szt maja kropki
Rekomendowane odpowiedzi