Oman Opublikowano 10 Sierpnia 2012 #31 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jak to mówią, o gustach się nie dyskutuje. Ja osobiście bym go po prostu w "Malawi" nie umieścił
makok Opublikowano 10 Sierpnia 2012 #32 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ciekaawe, natura szczególnie w ujściach rzek w malawi umieszcza nie tylko korzenie, ale i całe powalone kłody drzew, w których doskonałe warunki mają wszelkiej maści drapieżniki
Oman Opublikowano 10 Sierpnia 2012 #33 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ciekaawe, natura szczególnie w ujściach rzek w malawi umieszcza nie tylko korzenie, ale i całe powalone kłody drzew, w których doskonałe warunki mają wszelkiej maści drapieżniki Przyjacielu, ależ włóż sobie nawet całe drzewo, jeśli chcesz:). Ja tylko wyraziłem swoje zdanie:)
Damian87 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 #34 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Oman ale zauwaz ze pytanie bylo o korzen mopani czy zakwasi mi wode anie czy bedzie ladnie wygladal jezeli nie masz nic na ten temat do powiedzenia to nie pisz bez sensu.Mam 2 male korzenie mopani ale juz wiem ze ich napewno nie wloze mocza sie juz 3 dni w wiadrze woda jak herbata i zmierzylem parametry wody w wiadrze i spokojnie moge palety dac:D wiec chyba zakupie ten za rada makoka
makok Opublikowano 10 Sierpnia 2012 #35 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 dokładnie nie o względach optycznych korzenia rozmawiamy, stąd mój sarkazm z wcześniej... oczywiście, że żeby wogóle myśleć o wkładaniu go do akwa, musi Ci się podobać przede wszystkim 1
Damian87 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 #36 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 dokładnie nie o względach optycznych korzenia rozmawiamy, stąd mój sarkazm z wcześniej... oczywiście, że żeby wogóle myśleć o wkładaniu go do akwa, musi Ci się podobać przede wszystkim no red moor mi sie podoba u Ciebie to tez super wyglada:D tylko cena tego korzenia to masakra 20 euro no ale czego sie nie robi...
CoolPhone Opublikowano 11 Sierpnia 2012 #37 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Czyli red moor się nadaje, ale czy jest jeszcze jakaś alternatywa? Co z mangrowcem, który jest bardo popularny?
Damian87 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 #38 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Czyli red moor się nadaje, ale czy jest jeszcze jakaś alternatywa? Co z mangrowcem, który jest bardo popularny? niewiem nigdzie nie wyczytalem aby ktos uzywal
makok Opublikowano 13 Sierpnia 2012 #39 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 no ja używam i używałem - nadaje się
Rekomendowane odpowiedzi