acer2244 Opublikowano 1 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam. Mam pytanie około miesiąca temu moja samiczka inkubowała młode saulosi dochowałem się 20 małych. Dziś po około miesiącu znów zauważyłem, że ta sama samica nie pobiera pokarmu i ma coś w pysku.Czy to możliwe że znów po tak krótkim czasie ma młode w pysku.Po jakim czasie saulosi znów mogą inkubować??.Pozdrawiam
eljot Opublikowano 1 Grudnia 2011 #3 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak są w dobrej kondycji to mogą bardzo często.
acer2244 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor #4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czyli to normalne.Tak też myślałem szkoda tylko że tarła nie widziałem, pewnie jak w pracy byłem to jurny samiec coś zmajstrował.:DDzięki za podpowiedź.
bigb Opublikowano 1 Grudnia 2011 #6 Opublikowano 1 Grudnia 2011 jeszcze się naoglądasz dokładnie, u mnie max tydzień/1,5 tygodnia przerwy i zaś pełny pysk. Tylko potem co z młodymi
acer2244 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor #7 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Na razie są w oddzielnym akwarium dorastają sobie i czekają na nowego właściciela.
Rekomendowane odpowiedzi